Baby . 13.4 mi vychádza že by som mala mat mrchu… v sobotu a nedeľu som mala nechránený styk , dnes ma pobolievalo cele podbruško, takze mám čakať že príde asi mrcha že ?
zo styku sobotu/nedelu urcite nemozes mat priznaky nicoho, skor to vyzera na klasicke PMS, teda ak si nemala nechraneny styk aj v ine dni cyklu skor ako tento vikend
malo zien ma plodne dni 4-5 dni pred menstruaciou, takze ak to bol jediny nechraneny styk, sanca je velmi mala
@petamich práve že nemala tak budem čakať mrchu , test tiež určite nič neukáže 😔
nie, tri dni po styku test urcite nic neukaze, tak 5 dni trva kym sa vobec oplodnene vajicko dostane do maternice (ak prebehla ovulacia a bol nechraneny styk)
@petamich no ja mám nepravidelnú mrchu , teraz dva mesiace po sebe som mala 17, tento mesiac mi vyšla na 13
Biologiu ste v skole nemali? Nie ziadne priznaky mat nemozes ked si mala styk cez vikend, a ani ziaden test ti nic neukaze...
bez ohladu na to, ci je alebo nie je pravidelna, dnes a ani najblizsie dni sa nic nedozvies, zo styku cez vikend nemozes mat ziadne priznaky 🤷♀️ ak je nejaka sanca, ze si vtedy ovulovala, tak menstruacia nepride a mozes testovat a ak nevies kedy by mala prist, tak skus 10-12 dni po styku testovat ak dovtedy nepride
Februar mal 28 dni, preto ti vysla 17.2., 17.3. a teraz ti ju vypocitalo na 13.4., cize pravidelne.
Tehotna este nie si, aj keby si v case styku mala ovulaciu.
Defacto ani uhnezdenie možno nebolo.....a ako fakt 💚 trošku tá biológia a počatie zo googli 🙈👌👊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Inak som od rana unavená , chce sa mi spat a strašne ma bolia nohy