Ahojte, idem si po radu. 14.2 som mala nechránený pohlavný styk. 7.3 som mala menštruáciu, ale pred ňou som mala 3 dní takú hnedú krv. Je to v poriadku? Teraz mám občasné bolestí v podbrušku. Podľa vás mám si zajtra kúpiť test alebo to nie je potrebné? Ďakujem.
Nemusíš si kupovať test, toto tehotenstvo nebude ... ja mávam bežne prvé dni ms hnedú krv, až potom svetlejšiu ... keby si aj toho 14.2. otehotnela, 7.3. by si už ms nedostala.
@dzulli1980 nebuď si tým taká istá poznám 2 čo mali normálne do ,3 mesiaca jedna a druhá dokonca do 4
Nie nie si tehotná...Spinenie aj niekoľko dní pred MS je úplne bežné a časté.
@melany4 ja som 2 mesiace dozadu vysadila antiku po 5 rokoch užívania, tak neviem či to nemôže byť náhodou spôsobené aj tým.
Môže aj tým, aj prechladnutím, aj všetkým možným ak chceš mať istotu urob test a budeš vedieť isto
Môže byt aj tým.
Často pred MS žena spini aj vtedy keď ma nízky progesteron aj ja to tak občas mám.
Teraz akurát spinim druhý deň a MS ešte len príde.
aj ja som mala spinenie po vysadeni HAK, asi nejake rozhadzane hormony... pol roka mi trvalo, kym som to mala ako pred tym
Ahoj, hnede spinenie moze byt znamkou nizkeho progesteronu. Ak sa to bude opakovat, spomen to gyn.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak chceš mať istotu tak si ho kúp, veľa žien má v prvých mesiacoch tehotenstva normálne ms