Ahojte ja som tu už písala . Ale tak potrebujem sa k tomu vrátiť
Zabudnutá antikoncepcia
Zdravim . Mala som menštruáciu od 24.1 do 28.1.2023
Tabletky som brala pravidelne . No 2.2 sme išli na predĺžený víkend a tabletky som zabudla doma čiže som ich nebrala štvrtok, piatok, sobota,nedeľa. 4 dní som bola bez ant.
Piatok a nedeľu sme mali viacnásobný nechránený sex. Myslíte že môžem otehotnieť?. Ďakujem .
AKT
Prešli 3-4 týždne
Ms mi mešká a mám bolesti v podbrušku v pravo ktoré siahajú aj do krížov úplne dole menštruácia mi mešká ale neviem či to môže byť z tehotenstva alebo z toho že som si to tými pozabudnutymi tabletkami nejak rozhadzala? Ďakujem ..
@didip áno robila som si v prvý deň meškajúcej ms a bol negatívny .
Skus si kúpiť teraz a uvidíš, po takej dlhej dobe už ukáže určite správne
Sprav si test, ale je malá šanca na tehotenstvo. Podľa mňa si daj magnezium a keby sa nič nedialo do pondelka, navštív lekára
Tak si urob ešte test 🤷♀️ jednoduché
Urob si test mne jeden deň neukázal a 2 dni nato ano
Keďže si mala nechráneny pohlavný styk (vynechala si tabletky čiže chránená si nebola) tak samozrejme že otehotnieť môžeš. Skús test
Už som aj rozmýšľala či to niesu vaječníky , či som niekde neprechladla...
A preco ste trtkali ako take zajace ked si nebrala tabletky 4 dni?
Ten tvoj musketier tiez nevedel kupit kondomy? Maju nankazdej pumpe.
Este ze si inteligentna a poprosis o vestenienz gule na MK 🤦♀️
@kitycat vidno že trtkas len s kondómom potom si nervózna lebo niesi poriadne vyšukana a riešiš si komplexy na MK. A ten môj muskatier má 29 rokov nerob z nás malé deti .
Áno prišla som si po radu či niekto s týmto nemá skúsenosti ,nakoľko moja dr má až do stredy dovolenku čize tam neporiesim nic.
Ja mam sexu kolko chcem, ale trtkam s rozumom.
Takze ked ste racili naostro, tak uz len dufat, ze v tom nie si, ked musketier nema na kondomy, tak dieta sa mu asi este nebude chciet zivit
@kitycat veľa platí hypotéku tak nemá veru 😪🤣
@kitycat keby som v tom bola potešili by sme sa , ale sme skôr dobrodružne osoby . Cestovanie a tak . Ale tak aspoň by nás bolo o parťáka viac a nás 6 ročny vzťah by nabral nový a krajší význam
Dieta na hromadke ma dnes svoje čaro.
Kazdopadne si myslim, ze test by ti uz ukazal, ale ked nekupis kondomy asi ti je trapne, dospelej, tak preco by si kipovala test. Aj z toho je trapne
@kitycat treba si prečítať čo som písala . Test som si už robila spomenula som to vyššie v diskusii .
Na toto si nemusela zakladať novú diskusiu, všetko máš v tej starej.
Tak ja neviem ale 9 rokov mam nechraneny sex (nie do konca) a nikdy nic. Nechapem co sa tak trasies 😃. Vsak ked si nemala tabletky nerobil sa hadam do Teba a daval si pozor
@ivik4 keby asi dával tak nezakladam diskusiu .
Preco si teda nedaval ked si ich nemala a dieta nechces?
A viac sa k tomuto vyjadrovať nebudem , pretože si tu človek príde po radu a z každej strany len predsudky, hejty a nič iné 🙈. Bude bábo = budeme štástní
Nebude bábo = žijeme si ďalej svoj cestovateľský život . Čo je na tom ťažké pochopiť .🙈
to nie su predsudky, ale vyznieva to tak, ze si mu proste zatajila, ze nemas tabletky a to sa nerobi
3 týždne po styku ti už test ukáže pravdivý výsledok...
Ak je test negativny tehotna nejsi.
Uz by Vam tehotensky test ukazal vysledok,takze ak je test negativny,tak tehotna nie ste
@elizabet173 moja gynekologická má dovolenku pomaly 10 dní . Do stredy ju ešte bude mať . Potom sa chystám .
Ahojte chcem sa spytat...mala som s priatelom nechranenny pohlavny styk 5.teho marca 7.meho a 15.teho mam 4 dni do MS a prievitny a extremne natahovaci vytok a este k tomu menstruacne bolesti.. Snazime sa o babatko nakolko sme zazili neskutocnu stratu :(...preto sa pytam ci je minimalna sanca znova otehotniet ... od porodu su 2 mesiace dakujem za vsetky rady
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A tehotenský test si si robila ?