Možné tehotenstvo

25. feb 2023

Ahojte ja som tu už písala . Ale tak potrebujem sa k tomu vrátiť

Zabudnutá antikoncepcia

Zdravim . Mala som menštruáciu od 24.1 do 28.1.2023
Tabletky som brala pravidelne . No 2.2 sme išli na predĺžený víkend a tabletky som zabudla doma čiže som ich nebrala štvrtok, piatok, sobota,nedeľa. 4 dní som bola bez ant.
Piatok a nedeľu sme mali viacnásobný nechránený sex. Myslíte že môžem otehotnieť?. Ďakujem .

AKT
Prešli 3-4 týždne
Ms mi mešká a mám bolesti v podbrušku v pravo ktoré siahajú aj do krížov úplne dole menštruácia mi mešká ale neviem či to môže byť z tehotenstva alebo z toho že som si to tými pozabudnutymi tabletkami nejak rozhadzala? Ďakujem ..

didip
25. feb 2023

A tehotenský test si si robila ?

autor
25. feb 2023

@didip áno robila som si v prvý deň meškajúcej ms a bol negatívny .

didip
25. feb 2023

Skus si kúpiť teraz a uvidíš, po takej dlhej dobe už ukáže určite správne

diaalex
25. feb 2023

Sprav si test, ale je malá šanca na tehotenstvo. Podľa mňa si daj magnezium a keby sa nič nedialo do pondelka, navštív lekára

kkovacovak
25. feb 2023

Tak si urob ešte test 🤷‍♀️ jednoduché

katarinkapetko
25. feb 2023

Urob si test mne jeden deň neukázal a 2 dni nato ano

janka_01
25. feb 2023

Keďže si mala nechráneny pohlavný styk (vynechala si tabletky čiže chránená si nebola) tak samozrejme že otehotnieť môžeš. Skús test

autor
25. feb 2023

Už som aj rozmýšľala či to niesu vaječníky , či som niekde neprechladla...

kitycat
25. feb 2023

A preco ste trtkali ako take zajace ked si nebrala tabletky 4 dni?
Ten tvoj musketier tiez nevedel kupit kondomy? Maju nankazdej pumpe.

Este ze si inteligentna a poprosis o vestenienz gule na MK 🤦‍♀️

autor
25. feb 2023

@kitycat vidno že trtkas len s kondómom potom si nervózna lebo niesi poriadne vyšukana a riešiš si komplexy na MK. A ten môj muskatier má 29 rokov nerob z nás malé deti .
Áno prišla som si po radu či niekto s týmto nemá skúsenosti ,nakoľko moja dr má až do stredy dovolenku čize tam neporiesim nic.

kitycat
25. feb 2023

Ja mam sexu kolko chcem, ale trtkam s rozumom.

Takze ked ste racili naostro, tak uz len dufat, ze v tom nie si, ked musketier nema na kondomy, tak dieta sa mu asi este nebude chciet zivit

autor
25. feb 2023

@kitycat veľa platí hypotéku tak nemá veru 😪🤣

autor
25. feb 2023

@kitycat keby som v tom bola potešili by sme sa , ale sme skôr dobrodružne osoby . Cestovanie a tak . Ale tak aspoň by nás bolo o parťáka viac a nás 6 ročny vzťah by nabral nový a krajší význam

kitycat
25. feb 2023

Dieta na hromadke ma dnes svoje čaro.

Kazdopadne si myslim, ze test by ti uz ukazal, ale ked nekupis kondomy asi ti je trapne, dospelej, tak preco by si kipovala test. Aj z toho je trapne

autor
25. feb 2023

@kitycat treba si prečítať čo som písala . Test som si už robila spomenula som to vyššie v diskusii .

januska12323
25. feb 2023

Na toto si nemusela zakladať novú diskusiu, všetko máš v tej starej.

ivik4
25. feb 2023

Tak ja neviem ale 9 rokov mam nechraneny sex (nie do konca) a nikdy nic. Nechapem co sa tak trasies 😃. Vsak ked si nemala tabletky nerobil sa hadam do Teba a daval si pozor

autor
25. feb 2023

@ivik4 keby asi dával tak nezakladam diskusiu .

ivik4
25. feb 2023

Preco si teda nedaval ked si ich nemala a dieta nechces?

autor
25. feb 2023

A viac sa k tomuto vyjadrovať nebudem , pretože si tu človek príde po radu a z každej strany len predsudky, hejty a nič iné 🙈. Bude bábo = budeme štástní
Nebude bábo = žijeme si ďalej svoj cestovateľský život . Čo je na tom ťažké pochopiť .🙈

mima1991
26. feb 2023

to nie su predsudky, ale vyznieva to tak, ze si mu proste zatajila, ze nemas tabletky a to sa nerobi

7kikuska7
26. feb 2023

3 týždne po styku ti už test ukáže pravdivý výsledok...

lauriik
26. feb 2023

Ak je test negativny tehotna nejsi.

bejbs123
26. feb 2023

Uz by Vam tehotensky test ukazal vysledok,takze ak je test negativny,tak tehotna nie ste

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
26. feb 2023

@elizabet173 moja gynekologická má dovolenku pomaly 10 dní . Do stredy ju ešte bude mať . Potom sa chystám .

atack
17. mar 2023

Ahojte chcem sa spytat...mala som s priatelom nechranenny pohlavny styk 5.teho marca 7.meho a 15.teho mam 4 dni do MS a prievitny a extremne natahovaci vytok a este k tomu menstruacne bolesti.. Snazime sa o babatko nakolko sme zazili neskutocnu stratu :(...preto sa pytam ci je minimalna sanca znova otehotniet ... od porodu su 2 mesiace dakujem za vsetky rady

bejbs123
17. mar 2023

@atack ak vam nabehol normalny cyklus a mate ovu tak sanca je vzdy

atack
17. mar 2023

@bejbs123 ovulaciu som mala pravdepodonne toho 5.marca

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre