Možné tehotenstvo

14. nov 2022

Užívam antikoncepciu leverette pol roka. Posledné 2-3 mesiace však moja ms trva 2 dní a je slabá. Ale tento mesiac nie som vo svojej koži. Ma prišla včera a dnes ešte je no však krvacanie je dosť slabé. Čo ma ale trápi je to že cítim bolesť krížov a mám pocit že chodím častejšie močiť. Ale iba dnes. A iné príznaky nemám. Test som robila predvčerom a bol negatívny. Posledný styk bol takmer pred 3 týždňami a bol chránený aj kondómom. Posledný nechrány styk bol pred 4 týždňami. Je vôbec možné tehotenstvo alebo mi len prepína. Pre moje utešenie si urobím test po skončení ms. Prípadne je niekto kto užíva antikoncepcia a ms má tiež takú extra slabú. Bolo mi povedané že je to ok no nejak sa mi to nezdá.

veronikaszabova
14. nov 2022

Pokial uzivas HAK, menzes mat nemusis vobec. Ja som mala v case pauzy iba spinenie.
Tehotna nie si.

autor
14. nov 2022

@veronikaszabova ďakujem, vedela som, že ms nemusí byť alebo môže byť slabá. Ale nebola som si istá.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre