Užívam antikoncepciu leverette pol roka. Posledné 2-3 mesiace však moja ms trva 2 dní a je slabá. Ale tento mesiac nie som vo svojej koži. Ma prišla včera a dnes ešte je no však krvacanie je dosť slabé. Čo ma ale trápi je to že cítim bolesť krížov a mám pocit že chodím častejšie močiť. Ale iba dnes. A iné príznaky nemám. Test som robila predvčerom a bol negatívny. Posledný styk bol takmer pred 3 týždňami a bol chránený aj kondómom. Posledný nechrány styk bol pred 4 týždňami. Je vôbec možné tehotenstvo alebo mi len prepína. Pre moje utešenie si urobím test po skončení ms. Prípadne je niekto kto užíva antikoncepcia a ms má tiež takú extra slabú. Bolo mi povedané že je to ok no nejak sa mi to nezdá.
@veronikaszabova ďakujem, vedela som, že ms nemusí byť alebo môže byť slabá. Ale nebola som si istá.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pokial uzivas HAK, menzes mat nemusis vobec. Ja som mala v case pauzy iba spinenie.
Tehotna nie si.