Možné tehotenstvo

13. nov 2022

Ahojte 28.10sme boli na iui 11.11 som mala potvrdene tehotenstvo s krvi testy mám pozitívne sice este su ciarky slabe ale su tam pridam aj fotku no mam obavi mam bolesti brucha ako ked mam dostat menzes v utorok by som mala dostat zajtra idem k lekarke ale neviem ci nieco uvidí a neviem ci to je normalne mali ste to niektorá?

lucia851
13. nov 2022

Bolenie brucha je normálne to som mala aj ja keď som čakala bábo a menzes mi neprišiel.Ciarky máš pekné si určite tehotná

katkamac
13. nov 2022

Ja si myslim, ze sa nemusíš obávať. Ja som mávala tiež tlaky v podbrušku presne ako PMS.
Hlavne veľa odpočívaj

mia2017125
13. nov 2022

Aj ja mam tehotensky test pozitivny,menstruacia mala prist vcera a brusko stale pobolieva akoby este mala prist.

happyyy
13. nov 2022

Aj ja by som mala dostat zajtra/v utorok mrchu a ciarky na teste mam taketo ;) tiez mam obcas blesti podbruska,krizov,pichanie. Dnes lepsie ale rano som mala zaludok ako na vode 😁🥺 vsetko bude ok ;)

ankare
13. nov 2022

Čiarky sú viditeľné a silnejú. Silno držím palce!

ankare
13. nov 2022

@happyyy krásne čiarky, držím palce!

andrea_r016
13. nov 2022

Pri iui bereš progesterón ....čiže ms by nemala prísť...pri týchto čiarkách ani nepríde 🙂 držím palce

lelilka
14. nov 2022

Jeeej, ahoj, pripnem sa. Ja som bola 2.11.na IUI a nevydrzala som a dnes vecer som si spravila test 😀 A aha, ze tam nieco je? 😍
A ani verit sa mi nechce..bolesti ako pred ms, krize mi ide roztrhnut.. tak snad rano uvidim jasnejsiu ciarku a nesniva sa mi to 😍

autor
16. nov 2022

@lelilka super gratulujem ❤

lelilka
16. nov 2022

Dakujem. Napodobne. Vsetko v poriadku zatial? 🙂 Ja mam kazdu chvilu pobolievanie v podbrusku, pichnutie sem tam, ale inak ok.. dnes mi z krvi potvrdili tehu 🙂

autor
17. nov 2022

@lelilka zatial ano vyzera to ze je vsetko v poriadku vďaka Bohu 24 idem na krv a sono dufam ze tam uz nieco bude vidiet ❤

lelilka
17. nov 2022

Tak drzim palceky, aby nam to obom vyslo 😍 🤗

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre