Ahojte 28.10sme boli na iui 11.11 som mala potvrdene tehotenstvo s krvi testy mám pozitívne sice este su ciarky slabe ale su tam pridam aj fotku no mam obavi mam bolesti brucha ako ked mam dostat menzes v utorok by som mala dostat zajtra idem k lekarke ale neviem ci nieco uvidí a neviem ci to je normalne mali ste to niektorá?
Ja si myslim, ze sa nemusíš obávať. Ja som mávala tiež tlaky v podbrušku presne ako PMS.
Hlavne veľa odpočívaj
Aj ja mam tehotensky test pozitivny,menstruacia mala prist vcera a brusko stale pobolieva akoby este mala prist.
Čiarky sú viditeľné a silnejú. Silno držím palce!
Pri iui bereš progesterón ....čiže ms by nemala prísť...pri týchto čiarkách ani nepríde 🙂 držím palce
@lelilka super gratulujem ❤
Dakujem. Napodobne. Vsetko v poriadku zatial? 🙂 Ja mam kazdu chvilu pobolievanie v podbrusku, pichnutie sem tam, ale inak ok.. dnes mi z krvi potvrdili tehu 🙂
@lelilka zatial ano vyzera to ze je vsetko v poriadku vďaka Bohu 24 idem na krv a sono dufam ze tam uz nieco bude vidiet ❤
Tak drzim palceky, aby nam to obom vyslo 😍 🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Bolenie brucha je normálne to som mala aj ja keď som čakala bábo a menzes mi neprišiel.Ciarky máš pekné si určite tehotná