Možné tehotenstvo

li1991
25. feb 2022

Ahojte chcem sa opýtať.
S priateľom sa snažíme o babo .
9.2 .mi skončila menstruacia ktorá bola veľmi slabá 2 dni potom som splnila. Mas bolestivé veľmi citlivé prsia a stále boles podbrusku ako ked mam pred menštruáciou.
Ma zmysel robiť si tehotensky test alebo mam počkať do ďalšej menštruácie ktorá ma prísť 4.3.?
Bojim sa sklamania 😔.Co myslite moze ist o tehotenstvo ?

barbora0308
25. feb 2022

@li1991 Ak je takato menstruacia pre teba nezvycajna, tak ja by som si na tvojom mieste test pre istotu spravila napr. ja co som mavala cykli pred tehotenstvom 7 dnove a brutalne silne...tak ak by som ju mala iba slabu 2 dni so spinenim, tak by som asi tiez siahla po teste. Ja som napr. do 10tt spinila, takze som mala nasadeny progesteron od zaciatku, aby sa tehotenstvo udrzalo. Pravdepodobnost, ze vsak tvoj test bude pozitivny po aj ked slabom krvacani v case menstruacie je ale velmi nizska...takze sprav tak, ako to citis. Ak vsak test ostane negativny a tvoje tazkosti ako bolest podbruska budu pretrvavat mimo cyklu, tak urcite zbehni ku gynekologovi, moze aj nemusi signalizovat iny problem, mozno aj preto ta slaba menstruacia. Drzim palce, nech sa vam babo co najskor podari 🤞.

li1991
autor
25. feb 2022

@barbora0308 ano je nezvyčajná taku som nikdy nemala .Dakujem za radu 😊

mladenca
25. feb 2022

Ako pozri nic sa nestane ked si test spravit, ale asi by som kludne pockala aj do tej dalsej menstruacie ci a ako ti pride. Ako dlho sa vlastne s partnerom pokusate o dieta?

li1991
autor
25. feb 2022

@mladenca Posledne dva roky sa pokúšame
Boli sme aj na vyšetreniach a obaja sme zdraví.
Skúsim dnes urobiť test a uvidim

sweetyna
25. feb 2022

aha, tak chapem aj ja preco si ho chces spravit 🙂 drzim palce, ale aj keby vysiel negativny, este nie je nic stratene 🙂

li1991
autor
25. feb 2022

@sweetyna No práve som si urobila test vysiel negatívny 😔

mimicka2013
25. feb 2022

@li1991 ak ti 9.2 skoncila tak pocitam ze si cca 21DC dnes? To je cca 7dpo a to aj keby si otehotnela v tomto cykle ziaden test ti to tak skoro neukaze

li1991
autor
25. feb 2022

@mimicka2013 Ano mas pravdu
Počkám ci mi príde menstruacia .Len veľmi dufam ze nepríde 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre