Ahoj.
Mám takový problémek. Okolo ovulace (před týdnem) (nemám přesný cyklus takže je to takové +-) jsem měla sex s přítelem, ale vůbec mi nebyl příjemný a převážně to bolelo. Tak nás napadlo to zkusit na “ostro”. No, styl trval ani ne 10 minut, potom sem ho ukončila protože mě to aj tak bolelo. Přítel nevrcholil ani před, ani počas sexu, vlastně vůbec. Aktuálně se mi objevil bílo čirý hlen (nejdřív sem pár dní měla čirý strašně mazlavý, potom čisto bílý jak uvařené vajíčko a potom tento co trvá do teď) a mám velké bolesti v podbříšku. Jinak mě nic jiné nebolí, nezapáchá výtok ani mě nic nesvrbí. Je možné že sem těhotná a proto mě podbříšek bolí?
no skôr by som sa zamerala na tie bolesti, ktoré si mala okolo ovulácie, pretože vtedy si tehotná pravdepodobne nebola. tie bolesti nie sú normálne a ani keď si tehotná nie sú. môže to byť skor súvis s cystou, zápalom, infektom. rozhodne Ti odporúčam ísť ku doktorovi. držím palce
@banderaska29 ono se mi často stávalo že sem měla sex bolestiví. A k doktorovi chodím pravidelně na kontrolu. Už mám i termín ale dřív jak další měsíc není místo. Problém muže být aj že přítel nemá zrovna malé míry a proto to bolí. Ale zajímá mě čo je možnost abych z tak malého % otěhotněla, protože v močové trubici nemohli zůstat spermie aby je preejakulát vytlačil
ako mozes byt tehotna, ked sa do teba nespravil? ved to nie je mozne, jedine, ze by mu vytiekla kvapka lasky ale to by ste museli mat obrovske stastie aby z toho hned bolo dieta. treba navstivit gynekologa.
ak má veľký penis, potrebuješ čas aby si sa prispôsobila ty tam dole. on musí byť trpezlivý spočiatku. a hlavne aj lubrikant može pomoct 🙂
ja osobne si nemyslím, že si tehotná. na 99 percent.
@nikol873 doufám že máš oravdu.
@banderaska29 děkuji moc za podporu, určitě gynekologa navštívím
nemáš vôbec za čo, treba sa s ním porozprávať aby ste si trošku viac spolu pred stykom užili, maznali sa... ja mám tiež obdarovaného muža takže viem ako na to, niektoré polohy dokonca vôbec nemôžeme lebo to ma fakt bolí 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Išla by som za gynekológom a budeš vedieť či je to infekcia alebo tehotenstvo