Zdravím milé žienky
Aj tento mesiac neočakávam mrchu ale prvýkrát po tych mesiacoch sa cítim inak...Do menzesu mám ešte 5-6 dní, ale mám uplne nafúknuté brucho, silné bolesti v krížoch a pichanie v lavom vaječníku, a miestami mám pocit že mi strplo "medzinožie" 😀 😀 a k tomu úplná únava... Sú toto prosím príznaky aj prechladnutia alebo mam silnejšie príznaky blížiacej sa menštruácie.Ďakujem
Som 9dpo s tebou... Príznaky tiež také isté .. ledva ráno vstanem z postele a už sa mi ústa otvárajú ako keby som ani nespala 😂 pms to nie je určite lebo ja nemávam žiadne ..ale zase z druhej strany polovicu týchto príznakov mám každý mesiac keďže sa už snažíme viac ako 3 roky 🙈😅 takže je to individuálne 😁
Ahojte, ja som dnes 10dpo, mám dostat zajtra, boli má v podbrušku a vo vaječníkoch už od 6dpo, kedy som mala aj tráviace ťažkosti asi 3 dni, som unavena, a každý deň mi je nevoľno, ako keby som mala jemnu opicu, už si to asi namýšľam 🥹 dnes bol test negatívny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj. Toto je u mňa čisto pms 🙂