Zdravím. S priateľom sme spolu 7 mesiacov a minulý týždeň v nedeľu sme mali prvý raz pohlavný styk. Ani by som to možno nenazvala doslova pohlavným stykom, pretože to bol skôr len "pokus", presnejšie vnikol do mňa asi na minútku a to bolo všetko. Bolo to ale bez ochrany, preto mám trošku strach. Naposledy mal ejakuláciu v piatok večer a toto sa stalo až v nedeľu, bez ejakulácie ale tá tzv. predejakulačná tekutina tam bola. Viem,že je o tom všade písané neúrekom, ale nedá mi nenapísať sem. Je možné,že by tá tekutina obsahovala spermie aj keď k ejakulácii došlo viac ako deň skôr? Menzes som naposledy mala 25.4 (cyklus 35-37 dní) Ďakujem za všetky reakcie!
@pletana123 mala si si dať tabletku po bezprostredne potom, čo sa to stalo ak ťa možný dôsledok tak veľmi trápi...ale vzhľadom na to, že naštopať sa konskou dávkou hormónov nie je ideálne riešenie, odporúčam vám do budúcnosti ochranu, o ktorej si zrejme počula kedže si dostatočne vyspelá na pohlavný styk....
@pletana123 ziadne pokusy bez ochrany nekompromisne! Potom nebudes musiet toto riesit...trdlo
@tinqua trápi ma to vzhľadom na to,že mám pred sebou ešte vysokú školu,preto si tehotenstvo nemôžem dovoliť..samozrejme,že viem o ochrane,ale práve v tom čase ako na potvoru priateľ u seba nemal..ono to celé zbehlo tak rýchlo,že sme za ten krátky čas ani nepomysleli na ochranu 😒
@pletana123 sa to zbehlo tak rychlo s nepomysleli sme na ochranu? Ty ides na VS alebo mas 15? Bud zodpovedna sama k sebe ked uz ten tvoj sexuchtivy zajic neni a jednoducho ked neni ochrana, neni sex...mate mrte sposobov ako si spravit dobre ked nemate zrovna ochranu pri sebe...toto neni o case...toto je tvoja nezodpovednost a sprostost...
@pletana123 tak ale keď vieš čo v živote chceš ešte dosiahnuť a nechceš si to komplikovať nespoliehaj sa len na priateľa, keď si on nedrží v hlave takéto veci, choď do drogérie a kúp si tie kondómy ty a nos ich....lebo z čisto finančného hľadiska kondómy stoja 3 eura a tabletky po sú po 30....potrat za 300....a to nehovorím o zdravotnom a psychickom hľadisku
vzhladom k napisanemu ma autorka pred sebou este aj strednu skolu, mono aj druhy stupen zakladnej skoly
😀 😀 😀
@pletana123 hmmm pochybujem o tom ze otehotnies....nabuduce kondom '....
dievčence kľud, stane sa...tiež uvažujem inak ako keď som mala 18-19 rokov, stala sa mi podobná situácia tesne pred VŠ, robila som z toho paniku, dnes sa na tom smejem 🙂 myslím si, že sa nemáš čoho báť a do budúcna máš poučenie, že sa treba poistiť, keď chlap má rozum v nohaviciach 😀
@pletana123 tehu nie, to skôr by som sa bála nejakej pohlavnej pliagy.....
dnes je piatok, ze? 🙂 😅 😉 😎 😀 😵
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@pletana123 veľmi mizivé percento...a obdivujem tvoju odvahu napísať tu takúto otázku 😉