Možná ovulácia a možné tehotenstvo

1. máj 2022

Zdravím. Viem, že nemáte vešteckú guľu a uvidím o 2 týždňe len ma zaujíma váš názor.
S priateľom sme sa rozhodli, že prestaneme používať ochranu typu prezervatív a prejdeme na menej bezpečnú formu - prerušovaná súlož. Vyslovene sa o dieťa ešte nechceme snažiť ale už pomaly plánujeme, takže by nevadilo ak by prišlo o pár mes. skôr.
V piatok poobede som mala výtok ako bielko. Priehladný, pár cm ťahavý. V ten deň sme mali prerušovaný styk , kde sa ale dokončil rukou mimo mňa. Nasledujúce ráno teda v sobotu sme mali zase styk , kde sa ale nedokončil vôbec a až potom poobede sme mali styk pri ktorom sa spravil ale opäť rukou mimo. Celý deň v sobotu som mala vlhko v pošve, ako keby som mala chúťky - čo som už nemala. Dnes v nedeľu mi ukázala aplikácia, že mám mať ovuláciu avšak dnes mám už sucho. Mohla to byť ovulácia v ten piatok alebo v sobotu? Ak áno, je šanca otehotnieť týmto spôsobom (nejde o “vytiahnutie v čas” kde je šanca, že nestihne ale o skoré vytiahnutie kde sa dokončuje rukou ešte)?

dadis
1. máj 2022

A to ozaj nemas co ine riesit, ako nam tu opisovat kam ejakuloval tvoj manzel? 🤔 Ved pises, ze tehotenstvo by vam nevadilo, tak si tym nezatazuj hlavu. Rozmyslat o tom zacni, ked ti budu meskat kramy. A ak dieta splodit predsa len chcete, tak nech ejakuluje do teba, vyrazne to zvysuje sance 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre