Dobrý deň robila som si test maybebaby a chcela by som sa opýtať či im môžem veriť alebo nie
Ano mozes verit ze je to negativne
Este rozmazanejsiu fotku si nemala?
@hennyinnsbruck normálne vaše toxické správanie ma znechucuje ďalej sa snažiť o bábätko. Trasu sa mi ruky áno ale nieje to bez príčiny. Aˇ
@natalkkkkkaaaa ty sa koli mne nebudes snazit o babätko ?🫣
Co je toxicke na mojej odpovedi?
Je to negativny test a fotka je tak rozmazana ze az .normalna odpoved
@hennyinnsbruck svet už je plyn týchto ľudí nechcela som vás uraziť alebo niečo podobné ale dá sa to sformulovať aj inak.
@natalkkkkkaaaa v tom mas pravdu svet je plnych takych ludi…. Ja som nemyslela zle moju odpoved ale radu ti dam skus krajsiu fotku robit lebo toto je ozaj hrozna alebo hod sem este jednu ostrejsiu
Na zivo vidis ducha?kolko dpo si resp meska ms?
@hennyinnsbruck videla som tam ducha po chvíľke ale uz som to vyhodila.
@natalkkkkkaaaa skoda …skus o 2 dni a ked to tam je bude ovela viac viditelnejsi👍👍drzim palce
@hennyinnsbruck ďakujem krásne 🙂
@hennyinnsbruck Ešte by som mala jednu otázku. Keď mám viacero príznakov tehotenstva a ak možno som a test to zle vyhodnotil prehliadka u gynekológa by mi vedela skôr povedať však ?
Prepac ale ta foto je tak rozmazana ze nic nevidno. Aj mne sa pri prvom teste triasli ruky, ale vzdy sa to da dobre odfotit a potom tu mozeme hodnotit.
My sme toxicke a ty sem davas fotky bieleho testu :( Mame za sebou 1,5 roka snazenia a toto aj tak dodnes nechapem :( Treba pockat aspon do 11-12 dni od ovulacie a az potom testovat...
@natalkkkkkaaaa skôr nie.. aj keď by si mala pozitívny test, lekár ťa neobjedná tak skoro, ale až na taký 6 týždeň od poslednej ms, prípadne niektorí až od 8tt.. práve kvôli tomu, žeby ešte nič nevidel.. takže ak to nie je na teste, lekár určite nič neuvidí..
@natalkkkkkaaaa to je viacmenej nemozne , test ukaze tehotenstvo.
@natalkkkkkaaaa toto je fakt rozmazana fotka, z ktorej sa nedá nič presne určiť. Akurát možno to, že je to podľa fotky negatívny test. Zbytočne sa hneváš a urážas, ide o to ze ak chceš skutočne adekvátnu odpoveď, tak treba sa upokojiť a skrátka fotiť, keď sa, ti ruky nebudú už triasť.
Na odpovedi tej pani nebolo nič toxické ani drzé, normálne ti napísala, že fotka je negatívna a rozmazana(čo aj je) . Každý má svoj štýl formulácie odpovedí.
K doktorovi zbytočne ísť teraz, keď aj test ešte nič neukazuje. Keď budeš mat ozaj viditeľné //, zavolaj tam, a oni ta objednajú tak zhruba na 7-8tt.(cize asi mesiac po meškani menstruacie)
@natalkkkkkaaaa priznaky tehotenstva a PMS ci milion inych veci su podobne. Jedinym skutocnym priznakom tehotenstva je pozitivny tehotensky test. A ked mas // tak k lekarovi sa zvycajne objednava okolo 8tt. Keby si hned aj sla dnes a robil Ti USG tak maximalne uvidi zvysenu sliznicu v maternici, co moze byt priznakom prichadzajucej menstruacie ako aj tehotenstva. Maximalne by Ta mohol poslat na krv, ale to mozes ist aj sama ako samoplatca.
Kolko Ti meska menstruacia? Predpokladam ze nemeska a ide o lovenie duchov :(
A este jedna dobra rada, ak staci, ze Ta rozhodi jeden komentar, kde sa len komentuje fakt, ze fotka je rozmazana a nic tam nevidno, tak si zvaz, ci si zrela na babatko, kde vkuse bude niekto nieco komentovat, ci uz lekar, rodina, ale aj neznami ludia... bola by si prekvapena kolko nevyziadanych dobrych rad dostanes...
Kym ti nemeska ms. Tak nemas co riesit. Neukaze ti ani test. Okej dr by mozno vedel povedat z krvi a hcg.
Kazdopadne na ultrazvuk az niekdy. 7-8.tyzden kedy by mohlo byt vidiet aktivitu srdiecka.
@natalkkkkkaaaa
ahoj, ja som mala priznaky - kazdu chvilku som chodila na vc, kazde dve hodiny som bola neskutocne hladna ako v prvom tehu prve 2 mesiace. Mala som rovnako divne vyrazky po stehnach zrazu, ako prvy krat. Boleli ma prsia.
Usla som k dr, po tehu ani chyru ani slychu, dodnes nezusim co to bolo. Mozno som si to vsugerovala.
Takze ano, mozes mat prizmaky aj bez tehotenstva, zial ...
Pri druhom som ani netusila, len som skoro zosalela ked som kojila prveho syna. Nezniesla som ten pocit, pritom mi kojenie nikdy nevadilo. Vobec mi nedoslo ze ide o tehotenstvo, kym som nezacala divne krvacat kazdy tyzden 2 dni a na zreti tyzden brutalne vela. Bez minimalnej bolesti a momo cyklu. Potratila som.
Este v klude pockaj a ked ti bude ms meskat, urob si ten clearblu, ktory urcuje aj tyzdne 🙂
Nech sa dari
@natalkkkkkaaaa tak si poloz ten test na parapetnu dosku a poriadne odfot, ked sa Ti trasu ruky.
@natalkkkkkaaaa
1. Foto je rozmazana
2. Test je negativny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
fotka je rozmazaná a nevidno na nej nič