Ahojte, mám 5 týždňov od styku, beriem antikoncepciu a mala som aj menzes 13.11. avšak neviem prečo stále myslím na možnosť tehotenstva. Dnes ráno robený test vyšiel takto. Neviem či to brať ako negatívny výsledok po takom čase. Čiarka po čase zmizla a test je negatívny.Fotky sú upravené keďže inak na nich nebolo nič vidno. Teraz som skúsila iný test (nepila som od rána) čiže moč je ako tak koncentrovany a ten je úplne snehobiely.
@janka_01 nechcem byt zla... Ale naco sa tak kazdy mesiac stresujes? Uzivas HAK a aj tak sa stale testujes...
Btw test mas negativny.
Negativne neboj,,nestresuj sa...alebo nesexuj a mas po stresoch...🤣🤣
@veronikaszabova užívam ju krátko a nejak jej neverím
@janka_01 kratko? Ved to riesis odkedy... Od augusta?
Ak jej neveris, chran sa inak.
Už som sa zľakla že to tu tento týždeň nebude 🤪
Už v téme. Predtým som ti napísala ze test je negatívny à to po termíne co si tam našla je len kanálik. Plus ti ďalšie 2 testy vyšli negatívne. Keby si tehotná tak 5 týždňov po styku máš 2jprudivu diaľnicu na teste. A ak neveríš Hak používajte ešte prezervativ
Neviem veru ci sex stojí za toľko stresu....
Autorka ma asi peniaze navyše.
Veď sa chrániš tak nestresuj neboj sa ak by aj antikoncepcia zlyhala tak to zistis a nemusis robit kazdý týzden test alebo si kup kvalitny test nie tieto papieriky premočene a potom tu stresujes ze tam je ciarka kanalil alebo co. Tvojho partnera zachvulu porazi z teba.
@martinaju ale tak čo čítam, tak niektoré mali nagativne testy a aj tak boli tehotné aj keď kto vie čo je na tom pravdy. Skúšala s aj normálny plastový test a nič. Stresujem práve kvôli tomu, že som v takej situácii že tehotná byť bohužiaľ nemôžem. Chránum sa najviac ako môžem, používame aj kondómy no stále sa bojím.
@janka_01 kondom + HAK a aj tak stresujes? No jedine teda nesexovat.
Jediná 100% ochrana je nesexovať aj keď panne Márii ani to nepomohlo.
@januska12323 🤣🤣
Očividne mi naozaj nič neostáva len sa rozísť a nemať sex. Len teda dúfam že tehotná nie som.
@janka_01 nie, nie si tehotna.
Preboha a to budeš teraz x rokov sama kvôli tomu?
ked máš taketo stavy tak nesexuj a navštív odborníka lebo mať takéto hysaky s toho že môžeš byť tehotná napriek tomu že berieš HAK a používate kondomy neni vôbec normálne a treba to riešiť
Vo vsetkej ucte. Prosim.chran sa co najviac.nerozmnozujte.sa.
Uprimne myslim, ze by si mala navstivit.psychologa.nic v zlom, ale toto nie je uplne v poriadku riesit mesiac co mesiac.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nič tam nie je....