Nikdy som si nemyslela, že aj ja budem dávať ochrany test na koňa, ale davam... 🙂 baby, môžem to považovať za normálne pozitívne?? Čiarka je slabšia, ale zrejme preto, že mám cca 5 dní do MS este. Ďakujem.
Pozitívny 😉
Anooooo 🙂🙂
urcite ano..ja som mala este slabsiu a bola som..gratulujem
Gratulujem 🤗
Wow na to ze je to 5 dni do MS to mozu byt aj dvojcata...taketo niektore zeny nemaju ani v den kedy mala prijst MS...
@anjelicek26 myslíš? 🙂 no je to dosť možné, že to tak bude.. Vkladali mi 2 embrya..
Gratulujem, možno aj 3 fazuľky 😍 fakt veľmi silná čiarka takto skoro🙂
@evaachesa uff, tak 3 naraz, to už by bol iný hardcore pre nás :D aj keď vylúčiť sa to neda..
A možno sa len tak parádne zavrtali že to tak skoro ukázalo ☺️ hlavne nech je všetko v poriadku. Veľa zdravíčka prajem 🍀
Anoo
@evaachesa ďakujem krásne 🙂
Ďakujem dievčatá všetkým za komenty.. 🙂 Tešíme sa veľmi. 🙂
Ak to nie su este lieky...
@148terka148 aké?
Pri vkladani si nemala niake lieky. Ked nie...tak Gratulujem
Gratulujem 🍀 A ja som mala presne rovnako silnú čiarku 5 dni do MS a čakám len jedno 😊 Neviem, čím to je ale nemusia to byt dvojičky 😁
@annie2205 no uvidime :D V piatok by som mala ist tak ci tak na krv, ale tak ak to vyjde (veriiim), tak predpokladam, ze az o nejake dva tyzden by bolo na utz vidiet, ci 1 alebo 2, som zvedava.. 🙂
Ja som mala 7 dni pre MS takúto čiarku tiež mi vkladali 2 🙂 18.3 idem na sono že koľko ich tam vlastne je a na 14sty deň po vklade som mala hcg vyše 3000 čo sestrička povedala ze je dosť veľa že sa mohli ujať aj dve. Ale čítala som a aj podľa tabuliek to kľudne môže byt stále len jedno nie je to až tak strašne veľa 😄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ochrany.. Ocurany, tam malo byt. :D