Môžem tento test považovať za pozitívny?

7. mar 2021

Nikdy som si nemyslela, že aj ja budem dávať ochrany test na koňa, ale davam... 🙂 baby, môžem to považovať za normálne pozitívne?? Čiarka je slabšia, ale zrejme preto, že mám cca 5 dní do MS este. Ďakujem.

autor
7. mar 2021

Ochrany.. Ocurany, tam malo byt. :D

emuska72
7. mar 2021

Pozitívny 😉

balkica
7. mar 2021

Anooooo 🙂🙂

klaudulenka
7. mar 2021

urcite ano..ja som mala este slabsiu a bola som..gratulujem

mamaty90
7. mar 2021

Gratulujem 🤗

anjelicek26
7. mar 2021

Wow na to ze je to 5 dni do MS to mozu byt aj dvojcata...taketo niektore zeny nemaju ani v den kedy mala prijst MS...

autor
7. mar 2021

@anjelicek26 myslíš? 🙂 no je to dosť možné, že to tak bude.. Vkladali mi 2 embrya..

evaachesa
7. mar 2021

Gratulujem, možno aj 3 fazuľky 😍 fakt veľmi silná čiarka takto skoro🙂

autor
7. mar 2021

@evaachesa uff, tak 3 naraz, to už by bol iný hardcore pre nás :D aj keď vylúčiť sa to neda..

evaachesa
7. mar 2021

A možno sa len tak parádne zavrtali že to tak skoro ukázalo ☺️ hlavne nech je všetko v poriadku. Veľa zdravíčka prajem 🍀

majusikk
7. mar 2021

Anoo

autor
7. mar 2021

@evaachesa ďakujem krásne 🙂

autor
7. mar 2021

Ďakujem dievčatá všetkým za komenty.. 🙂 Tešíme sa veľmi. 🙂

148terka148
7. mar 2021

Ak to nie su este lieky...

autor
7. mar 2021
majusikk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
148terka148
8. mar 2021

Pri vkladani si nemala niake lieky. Ked nie...tak Gratulujem

annie2205
8. mar 2021

Gratulujem 🍀 A ja som mala presne rovnako silnú čiarku 5 dni do MS a čakám len jedno 😊 Neviem, čím to je ale nemusia to byt dvojičky 😁

autor
8. mar 2021

@annie2205 no uvidime :D V piatok by som mala ist tak ci tak na krv, ale tak ak to vyjde (veriiim), tak predpokladam, ze az o nejake dva tyzden by bolo na utz vidiet, ci 1 alebo 2, som zvedava.. 🙂

miirka123
8. mar 2021

Ja som mala 7 dni pre MS takúto čiarku tiež mi vkladali 2 🙂 18.3 idem na sono že koľko ich tam vlastne je a na 14sty deň po vklade som mala hcg vyše 3000 čo sestrička povedala ze je dosť veľa že sa mohli ujať aj dve. Ale čítala som a aj podľa tabuliek to kľudne môže byt stále len jedno nie je to až tak strašne veľa 😄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre