Môžem si už urobiť tehotenský test?

natalia688
6. júl 2013

Dobrý deň, krámy som mala od 9.6 (boli dosť blbé, niekedy ani nie celý deň, dokonca sa mi jeden deň vynechali a potom pokračovali, čo trvalo asi 6 dní), cyklus mám cca 33-36 dní, s priatelom sme mali sex 16.6. Kondom sa nam roztrhol a on sa urobil do mňa. Prešlo od vtedy 21 dní, môžem si už urobiť tehotenský test? Mám ho kupeny už tyžden a neviem vydržať kedy si ho môžem urobiť. Ďakujem pekne

piacere
6. júl 2013

Tehotná nebudeš...
@natalia688

natalia688
autor
6. júl 2013

Si si istá? Dúfa, dakujem pekne 🙂

piacere
6. júl 2013

@natalia688 no ak mávaš cykly dlhé 33-36 dní a vy ste mali (v podstate) nechránený/zle chránený styk 16.6., tak to bolo vlastne e 8. deň cyklu, kedy si podľa dĺžky tvojich cyklov nemohla mať ovuláciu. Keď nie je ovulácia, nie je čo oplodniť, nemôžeš byť tehotná 🙂

solinkarka
6. júl 2013

ako sa moze kondom roztrhnut? co si ho rozhryzla? 😀 pockaj ci ti pridu kramy...ak nie tak potom sprav

hviezdicka111
6. júl 2013

@natalia688 no takze myslim, ze to si mala neplodne dni 🙂 takze tehotna by si nemala byt 🙂 a test najlepsie robit ked uz ms meska, inak ti to nemusi vyjst spravne, mne prvy raz vysli // az 40DC, takze testom robenym pred ms sa moze stat, ze vyjde negativny a tehtona byt mozes...preto treba cakat a testovat az v pripade ze vynecha 🙂

natalia688
autor
6. júl 2013

no dobre tak ešte počkám týždeň kym by mi mala prísť, diki holky 🙂 ak by dalšie názory, rada si prečítam 🙂

hviezdicka111
6. júl 2013

@natalia688 usetris peniazky aspon, kym nemeska boli by zbytocne vyhodene 🙂 a drzim palceky, nech to vyjde tak, ako si prajes, teda v tvojom pripade len jednu ciarocku 😉

martinkatinka
6. júl 2013

Niektorá žena má plodné dni aj na začiatku cyklu, to ty musíš vedieť, či si mala alebo nemala plodné dni....kedže si mala pohlavný styk s vyvrcholením partnera - stať sa môže čokoľvek.... určite sa poznáš, vieš aký máš cyklus, kedy asi mávaš plodné dni a aká je pravdepodobnosť...

hviezdicka111
6. júl 2013

@martinkatinka vsetky co sme radili, sme ratali s plodnymi dnami v strede cyklu...je pravda, ze moze prebehnut ovulka aj skor, neskor, pripadne aj vobec 😀 ale aj tak neostava ine, len cakat ci pride/nepride ms....

natalia688
autor
12. júl 2013

kočky, krámy som dnes dostala, som šťastná...papa :*

lujzicka212
27. nov 2013

Ahojte, chcem poprosit o vasu radu, kedze ms som mala dostat 6.11 a dpstala som 13.11 co je o 7 dni neskvor a maximalne meskanie mavam 1den, a mala som potom take, ze den a pol som mala, potom dom den a pol nemala a potom som mala len ako spinenie, a vcera som si robila test, a ukazala sa mi druha slabucka ciarocka. co s tym?

saskiaaa
27. nov 2013

@lujzicka212 dalo by sa predpokladat ze si tehotna skus si este spravit o 3 dni test 🙂

lubikan
27. nov 2013

@lujzicka212 to spinenie bolo pravdepodobne usadzanie vajicka,alebo aj normlany "oslabeny" menzes koli babu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre