Dobrý deň, krámy som mala od 9.6 (boli dosť blbé, niekedy ani nie celý deň, dokonca sa mi jeden deň vynechali a potom pokračovali, čo trvalo asi 6 dní), cyklus mám cca 33-36 dní, s priatelom sme mali sex 16.6. Kondom sa nam roztrhol a on sa urobil do mňa. Prešlo od vtedy 21 dní, môžem si už urobiť tehotenský test? Mám ho kupeny už tyžden a neviem vydržať kedy si ho môžem urobiť. Ďakujem pekne
Si si istá? Dúfa, dakujem pekne 🙂
@natalia688 no ak mávaš cykly dlhé 33-36 dní a vy ste mali (v podstate) nechránený/zle chránený styk 16.6., tak to bolo vlastne e 8. deň cyklu, kedy si podľa dĺžky tvojich cyklov nemohla mať ovuláciu. Keď nie je ovulácia, nie je čo oplodniť, nemôžeš byť tehotná 🙂
ako sa moze kondom roztrhnut? co si ho rozhryzla? 😀 pockaj ci ti pridu kramy...ak nie tak potom sprav
@natalia688 no takze myslim, ze to si mala neplodne dni 🙂 takze tehotna by si nemala byt 🙂 a test najlepsie robit ked uz ms meska, inak ti to nemusi vyjst spravne, mne prvy raz vysli // az 40DC, takze testom robenym pred ms sa moze stat, ze vyjde negativny a tehtona byt mozes...preto treba cakat a testovat az v pripade ze vynecha 🙂
no dobre tak ešte počkám týždeň kym by mi mala prísť, diki holky 🙂 ak by dalšie názory, rada si prečítam 🙂
@natalia688 usetris peniazky aspon, kym nemeska boli by zbytocne vyhodene 🙂 a drzim palceky, nech to vyjde tak, ako si prajes, teda v tvojom pripade len jednu ciarocku 😉
Niektorá žena má plodné dni aj na začiatku cyklu, to ty musíš vedieť, či si mala alebo nemala plodné dni....kedže si mala pohlavný styk s vyvrcholením partnera - stať sa môže čokoľvek.... určite sa poznáš, vieš aký máš cyklus, kedy asi mávaš plodné dni a aká je pravdepodobnosť...
@martinkatinka vsetky co sme radili, sme ratali s plodnymi dnami v strede cyklu...je pravda, ze moze prebehnut ovulka aj skor, neskor, pripadne aj vobec 😀 ale aj tak neostava ine, len cakat ci pride/nepride ms....
kočky, krámy som dnes dostala, som šťastná...papa :*
Ahojte, chcem poprosit o vasu radu, kedze ms som mala dostat 6.11 a dpstala som 13.11 co je o 7 dni neskvor a maximalne meskanie mavam 1den, a mala som potom take, ze den a pol som mala, potom dom den a pol nemala a potom som mala len ako spinenie, a vcera som si robila test, a ukazala sa mi druha slabucka ciarocka. co s tym?
@lujzicka212 dalo by sa predpokladat ze si tehotna skus si este spravit o 3 dni test 🙂
@lujzicka212 to spinenie bolo pravdepodobne usadzanie vajicka,alebo aj normlany "oslabeny" menzes koli babu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tehotná nebudeš...
@natalia688