Ahojte babulky. Tak pred par dnami som tu pisala ci mozem byt tehotna ked som mala menzes od 27aprila a skoncila 6 ovulaciu som mala od 7 do 10. Sex sme mali toho 6 a snazil sa 😁😁Po par dnoch som to nevidrzala a spravila testy. No boli negativne. Menzes som mala dostat teraz 25 v piatok no neprisiel. Mozem si spravit uz test? Bolia ma strasne prsia ako pres menzesom. Som nafuknuta. Som stale hladna. Niekedy mi je nevolno no nevraciam. Pobolieva ma niekedy podbusko ale aj mechur ako ma menzes. Ale mam aj taky biely vytok.tak co? Vase nazory. Zajtra idem kupit test ale uz teraz sa neviem dockat
Urcite si zrob test, niekomu ukaze neskor
Baby viete prosím poradiť? Som 20dc a ešte je skoro na test musím počkať do piatku... som druhýkrát tehotná (prvé tehotenstvo skončilo pred polrokom v 22tt MA) a dnes poobede som si všimla že pri vstávaní z ľahu do sedu ma začali ťahať brušné svaly tak ako pri prvom tehotenstve. Je možné že som tehotná? S MM sa snažíme prvý mesiac o bábätko.. toto mi prišlo zvláštne... je to možné že sa niečo deje s maternicou alebo tak že by som to takto cítila? Vďaka ☺️
Áno teraz keď ti mešká ms si urob test 🙂 Až teraz ti ukáže či si naozaj tehotná alebo nie 🙂
Ahojte prosím poraďte mala som veľmi hnedý výtok trochu s krvou pokúšame sa o babo môže byť že som tehotná?
@katarina5194 sprav si test a daj nám vedieť aký bol výsledok..som veľmi zvedavá 🙂🙂
Tak test negativny. Dnes mi meskaju 5 den. A test negativny. Nechapem tomu. Skusim zase v piatok. A ak nic v pondelok sa ide na gyndu
Ahojte prosim vas je tu niekto kto otehotnel pocas antikoncepcie? Alebo nikto kto sa s tim stretol je to mozne? Liečila som sa s canestenom tablety, krem liecba skoncila vo stvrtok v piatok sme s priatelom mali sex a ja neviem rozmyslam ci canesten nemoze ovplivnit antiku. Ako ja by som bola nadsena keby ano 😍😍 len je to iba 5 dni a neviem ze ak nahodou som tak ci mam vysadit racej hned antiku alebo dokoncit blister a cakat na menstruaciu alebo co mam robit 😍😂 dakujem za radu...
@kvecinka321 podla mna si tehu..taka slaba ciarka tam je..
@kvecinka321 Strašne nekvalitne odfotené...skús dať na svetlo...
Prepacte ale je tu xy tem na tuto tematiku ...preco stale otvarate nove? Staci napisat kratku spravu ked mam nejaku otazku nie?
@kvecinka321 to moze byt kanalik, chapem ze si nedockava ale skus zajtra
@kvecinka321 vela znas bolo nedockavych 😁
@luculus ak ma oči, alebo monitor neklamú, tak ju tam vidím .. na oboch testoch .. ale naozaj slabučkú .. ale napríklad na tej fotke vyššie v diskusii nevidím nič, tu u teba áno .. skús o pár dní znova a budeš si istá 😉
@kvecinka321 ja tam vidim slabulilinku ciarocku
Aj ja
@veronika_pb baby ale teraz vecer tam uz nic neni, test som si robila na obed, ciarky boli do pol hod, aj 3 hod po ale teraz vecer tam neni uz ziadna. neviem ci je to normal. po dcere mi ostali testy vidielne do teraz
@katarina5194
@moniikka
@amliv28
@luculus mne tiež dnes zmizla druhá čiarka po zaschnutí
@saskia00721 mne až večer po pól dni
@luculus aký to máš test prosím ťa?
@saskia00721 tehotenský test komfort plus lekáreň
@luculus máš tam krásnu druhu ciarku
no zatial je velmi slabucka, mne na teste, ktory som si robila min. rok v aprili, doteraz vidno obe ciarky..... sprav si este jeden, ja tam nevidim nic
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katarina5194 keď ti mešká ms tak si urob test