Môžem si urobiť test Dr. Max týždeň po styku?

imexis
29. nov 2012

caute baby mozem si urobit tento test tyzden po styku?myslite zeby mi to nieco minimalne ukazalo?ci radsej trpezlivo cakat este aspon 2tyzdne..diik

alena16
29. nov 2012

@imexis Dr, Max je dost nekvalitny test. Tyzden po styku mas veeeeelmi malu pravdepodobnost, ze ti tehotenstvo ukaze aj ten nakvalitnejsi test. Kup si aspon 10-tkovy Mamatest a pockaj este aspon 3 dni.

katren
29. nov 2012

@imexis spravit si mozes, ved to ti zakazat nemozme....
ale pochybujem, ze ti nieco ukaze.....je to velmi skoro

imexis
autor
29. nov 2012

jaaj no mam jeden ale tamten si budem musiet kupit..vravis este zo tri dni pockat...no asik si pojdem lepsi kupit prvy krat som tento skusila inak klasika rapidclear al.ten mamatest

imexis
autor
29. nov 2012

tiez simyslim ze je skoro ale ved to poznate co je to cakat heh 🙂 to je to najhorsie ale asik vydrzim este..

oliverinko
29. nov 2012

Je to skoro počkala by som ešte 🙂

jaruska8
29. nov 2012

Mne práve tento test ukázal falošné tehu, odporúčam radšej Pepino, tiež lacný, no dobrý...

imexis
autor
4. dec 2012

a co taky gravitest?

lauritka
4. dec 2012

@imexis ak budes tehu, tak to to ukaze kazdy test, ale nie 7 dni po oplodneni... skus tak cca 14 den, ak nepride ms..
tam uz len zalezi na citlivosti, ktory aku silnu ciarku bude mat.

sendy182
4. dec 2012

@imexis http://www.rapiclear.sk/tehotenske-testy/tehote... piaty deň po oplodnení radšej však zopakovať 🙂 🙂 🙂

kucharikova
4. dec 2012

ja som si robila test cca 20-22dni od styku,kedze ms mi chodilo haky baky..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre