V pondelok mam presne týždeň pred ďalšou MS, môžem si urobiť test, ak som tehotná tak k tomu došlo na vianoce. Zachytí to ten test spoľahlivo? Stále som skepická 😄
@sima338 ja som taka nedočkava že až 😂😂😂
Ale potom nechápem keď test dokáže odhaliť tehotenstvo staré 1-2 týždne, tak by som to mohla v pondelok skúsiť😄
Ja sa idem testovať v utorok a to už budem 41dc 🤣 ak dovtedy neprídu
@mamina87 co je DC 😄
No tehotenstvo možno... Ale nie uhniezdenie 😉 trosku poštuduj ako to funguje 😉
Deň cyklu 🤣
@janai1 študovala som ale vôbec mi to nedava zmysel.. Nerozumiem tomu, toľko všelijakých čísel výpočtov som z toho debil
Skôr by som testovala keby ti meškala menštruácia ....príde mi to ešte skoro
Bože a ty chceš vychovávať dieťa a nerozumieš ani svojmu telu 🤦♀️
@janai1 a to znamená že budem zla mama?
Alebo máš pocit že tomu naschvál nerozumiem?
Je este skoro na test. Vianoce boli pred tyzdnom. Ak si otehotnela, tak len teraz dochadza/dojde k uhniezdeniu a zacne sa tvorit hormon. Par dni potrva, aby ho bolo dostatok a test ho zachytil. Chce to trpezlivost.
@zuzanaete jeeej, ty si zlata 💟👏🏽💟
Ja som testovala s týmto testom dva dni pred menštruáciou a potvrdil ihneď. Dokonca to bolo popoludní .
Jej tak drzim palce, ja ak tak tiez na stedry vecer, snad nam to vyjde. Bolo by to krasne. Ja som nevydrzala a robila som si test na silvestra, ale biely, este bolo skoro. Chcem pockat do 12 DPO, cize do stredy a test zopakujem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Za mňa ešte skoro...veď počkaj aspoň do dňa kedy má prísť MS, potom testuj.