Môžem si spraviť test, keď som pravdepodobne dostala menštruáciu?

14. aug 2024

Možno blbá otázka ale chcem sa opýtať , meškala mi menštruacia 7 dni , dnes ráno som bola na wc no a mala som trošičku krvy , môžem si spraviť test aj keď som pravdepodobne dostala menštruáciu ? Alebo takto robí sa test aj počas menštruácie. ?

alzbeta311
14. aug 2024

A za tých 7 dní meškania si netestovala ani raz?

beata_k
14. aug 2024

Mozes. Testuje sa moc a obsah hormonu v nom.

autor
14. aug 2024

@alzbeta311 testovala ale asi skoro , testovala som keď mi meškala dva dni 🙈 potom mi kamarátka vravela aby som tomu dala čas a skúsila o pár dni urobiť test tak som počas toho nejak aj zabudla na to keďže mám doma ešte malíčku princeznú 🙈

autor
14. aug 2024

@beata_k ďakujem ti za odpoveď 😊

lauriik
14. aug 2024

Testovat mozes kedy chces. Ale pokial mas menstruaciu je to kontraproduktivne.

autor
14. aug 2024

@lauriik to znamená ?

colsami
14. aug 2024

@lauriik ano tiez sa zamyslam nad tym ze naco by teraz robila test, ak sa normalne rozbehne ms 😁

Ak mas doma malicke dietatko tj si urcity cas po porode, plus navyse ak kojis, taketo meskania su este dlho v norme, kym sa cyklus ustali.

venom19
14. aug 2024

Su zeny co boli tehotne napriek menzesu. Ja som tiez tak z velkej tuzby obcas testovala, ale je to skoda testov....

colsami
14. aug 2024

@venom19 ano to sice ano, ale ta pravdepodobnost je tak mala, ze naozaj nevidim vyznam robit si vtedy testy, pokial by nebola nejaka specialna situacia, tj som pred operaciou, alebo mam nejake specificke priznaky alebo nieco...

cimage
14. aug 2024

Ked ti ms meskala 2dni, tak test by to uz zachytil a teraz ked si dostala ms, tak je to uz zbytocne podla mna. Ja som mavala len pardnove spinenie namiesto ms ked som bola tehotna.

autor
14. aug 2024

Nikdy mi nemeškala. , mala som pravidelný , nekojim ani som nekojila o ďalšie bábätko sme sa nesnažili , ráno mi aj nejak zle bolo no uvidíme , spravím test a dobre

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre