Možno blbá otázka ale chcem sa opýtať , meškala mi menštruacia 7 dni , dnes ráno som bola na wc no a mala som trošičku krvy , môžem si spraviť test aj keď som pravdepodobne dostala menštruáciu ? Alebo takto robí sa test aj počas menštruácie. ?
Mozes. Testuje sa moc a obsah hormonu v nom.
@alzbeta311 testovala ale asi skoro , testovala som keď mi meškala dva dni 🙈 potom mi kamarátka vravela aby som tomu dala čas a skúsila o pár dni urobiť test tak som počas toho nejak aj zabudla na to keďže mám doma ešte malíčku princeznú 🙈
@beata_k ďakujem ti za odpoveď 😊
Testovat mozes kedy chces. Ale pokial mas menstruaciu je to kontraproduktivne.
@lauriik to znamená ?
Su zeny co boli tehotne napriek menzesu. Ja som tiez tak z velkej tuzby obcas testovala, ale je to skoda testov....
Ked ti ms meskala 2dni, tak test by to uz zachytil a teraz ked si dostala ms, tak je to uz zbytocne podla mna. Ja som mavala len pardnove spinenie namiesto ms ked som bola tehotna.
Nikdy mi nemeškala. , mala som pravidelný , nekojim ani som nekojila o ďalšie bábätko sme sa nesnažili , ráno mi aj nejak zle bolo no uvidíme , spravím test a dobre
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A za tých 7 dní meškania si netestovala ani raz?