baby prosím poradte,už 2x som si robila test a nič.pred 2týždnami som si robila test,lebo sme išli na plno.včera zase.dnes som si robila test a nic.môže to byt aj testom,ktoré su dobre?možem si robit test aj cez den?
alebo mám ešte počkat?chcem bábetko,som z toho nervozna,
Ja som si robila cez den - poobede. Ono ak si tehotna, tak nezalezi na tom, kedy si ho urobis, aj ked sa vravi, ze prvy ranny moc je najlepsi. Pockaj, ci ti dojde ms a potom testuj 🙂 Ja viem, ze to je na nervy, ale urychlit sa to neda bohuzial ... 😉 Vela stastia pri snazilkovani 😉
ja som bola taká nedočkavá, že som si išla kúpiť večer o 22.00 test a urobila som si ho. tiež si myslím, že to nezáleží na čase.
Mozes si robit test kedy len chces, ci uz rano, poobede, alebo vecer, ale den po sexe je to uplne zbytocne, ved trva par dni kym sa babatko uhniezdi a kym zacne produkovat hormon, podla ktoreho ti test ukaze dva //. Preto sa pocita asi 2 tyzdne od oplodnenia najskor zeby ti mohlo ukazat, cize ak otehotnies priblizne v polovicke cyklu, kedy mas plodne dni, tak v den ked by si mala dostat mrchu, t.J asi 2 tyzdne neskor mozes zacat testovat. Teraz ked ste uz 2 tyzdne po by sa mohli // zjavit kazdu chvilku, ak nie, pockaj 2-3 dni a testuj znova. Testy su celkom spolahlive a je uplne jedno aku znacku zvolis. Tiez si nemysli ze splodit dietatko je tak ze dnes mam plodne dni, tak o 16tej ho splodime a o dva tyzdne mame //. Niekedy mozes skusat, pocitat plodne dni cele mesiace a nic z toho, niekedy nemusis mat podla kalendara ani plodne dni a bum, otehotnies, vznik zivota je proste zazrak, ktory nevies na 100% ovplyvnit. Drzim palceky, aby sa Vam teda co najskor zjavili tie // 😉 😵
ahoj najskôr 7 dní po dni očakávanej menštruácii, najlepšie ráno z prvého moču, ktorý obsahuje Hgg hormón najviac, počas dna je ho tam už menej, preto nemusí vždy tehu ukázať...ja so si pri druhom bábatku robila cez den a tiež ukázal,ale bola to taká slabá čiaročka....ale minimálne je podla mna 3 dni od očakávanej menštruácie...inak zbytočne vyhadzuješ € 😉 viem že človek by to najradšej vedel hned, ale ja som to aj intuitívne vedela, tst mi to len potvrdil🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mala si si dat diskusiu a nie otazku moja....no a cakat by si mala pokial nedostanes mmsku a ak ti nepride potom testovat...a aj do 7 dni ti nepride odporuca sa ist ku dr ze sa vlastne deje...takze pockaj este a potom chod ku dr. 😉 a kazda jedna z nas chce babo a netreba byt nervozna lebo nervozita nie je dobra 😉 drzim palceky aby bolo vsetko tak ako si to prajes 🙂