Ahojte 🙂 chcela by som sa vás opýtať, či sa tehu test dá spraviť aj večer.Mám Ladymax comfort a ms mi mešká už piaty deň.(V podstate už mala skončiť) dopredu ďakujem za odpovede 🙂
Samozrejme, že sa dá, ale môže vyjsť negatívne aj keď si tehotná. Do rána vydržíš, nie? 😊 Inak mne ukázal tento test tehotenstvo poobede 30DC 😉
jasne ze sa da spravit aj vecer 🙂 ..z ranajsieho mocu by sa malo robit, pretoze je silnejsi, ale ak uz mas hcg v moci, tak by mal ukazat 🙂 ..mne ukazal uz po 3dnoch meskania..vela stastia 🙂
Ahoj 🙂 ano da sa ho spravit pocas celeho dna. Prvy test som si robila o 18hod. a to mi este nic nemeskalo. A bol pozitivny. Vela stastia
Jasne do toho, ja som si robila tiez vecer a bol pozitivny v pohode.
Aky je podla vas najspolahlivejsi test?som teraz 35DC a to mavam vzdy 28.
Pri synovi som voobec nevedela,kedy je najlepsie robit test. Tak cela zhava,co ukaze,dom si ho spravila vecer. Bol pozitivny,no to som uz bola v asi 6.ttminimalne.. Maly bol neplanovany a tehu som necakala no ked vzniklo podozrenie,do rana by som nevydrzala
Takze mozes..len v takom skorom stadiu nemusi presne ukazat..
jasne ze mozes. mne poobede test ukazal rovnako ako dalsi den rano. a to boli oba este slabe, lebo mi este ani ms nemeskala. ak ti meska uz piaty den, tak mozes robit hocikedy.
kludne aj v noci. Hlavne ho nezabudni ocikat 😝
Ahojte ja som si dnes rano robila test Clear blue mala som na teste ohranicene plusko. Citala som tu uz prispevky v pripade ohraniceneho pluska len su take nejasne niektore pisu ze je to negativny vysledok ine, ze nakoniec tehu boli. Som 14DPO mrchu mam stale o 4-3dni skor a teraz ani naznak zajtra by som mala dostat, len uz 4dni mi je kazde rano blbo od zaludka mam tlaky v prsiach a boli ma v podbrusku kazde rano tak cca 10min a vecer. Ake mate skusenosti? Dakujem. mozno sa len privelmi sledujem 🙂
ja som sice robila vecer, lebo som nevydrzala do rana ale az na piaty den meskania MS. a uz tam boli kolajnice🙂
bobo skus nejaky lacny ako pepino alebo take nieco, mam dojem,ze tie ukazuju lepsie nez tie drahe ako clearblue.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mozes hocikedy,,,,najpresnejsi je podla mna rano 🙂