Môžem si robiť tehotenský test aj večer?

nutracik
1. júl 2015

Ahojte 🙂 chcela by som sa vás opýtať, či sa tehu test dá spraviť aj večer.Mám Ladymax comfort a ms mi mešká už piaty deň.(V podstate už mala skončiť) dopredu ďakujem za odpovede 🙂

lejlla
1. júl 2015

Mozes hocikedy,,,,najpresnejsi je podla mna rano 🙂

bajana
1. júl 2015

Samozrejme, že sa dá, ale môže vyjsť negatívne aj keď si tehotná. Do rána vydržíš, nie? 😊 Inak mne ukázal tento test tehotenstvo poobede 30DC 😉

miuska26
1. júl 2015

jasne ze sa da spravit aj vecer 🙂 ..z ranajsieho mocu by sa malo robit, pretoze je silnejsi, ale ak uz mas hcg v moci, tak by mal ukazat 🙂 ..mne ukazal uz po 3dnoch meskania..vela stastia 🙂

petty12
1. júl 2015

Ahoj 🙂 ano da sa ho spravit pocas celeho dna. Prvy test som si robila o 18hod. a to mi este nic nemeskalo. A bol pozitivny. Vela stastia

lulu0123
1. júl 2015

Jasne do toho, ja som si robila tiez vecer a bol pozitivny v pohode.

schutzangel
1. júl 2015

Aky je podla vas najspolahlivejsi test?som teraz 35DC a to mavam vzdy 28.

siska53
1. júl 2015

Pri synovi som voobec nevedela,kedy je najlepsie robit test. Tak cela zhava,co ukaze,dom si ho spravila vecer. Bol pozitivny,no to som uz bola v asi 6.ttminimalne.. Maly bol neplanovany a tehu som necakala no ked vzniklo podozrenie,do rana by som nevydrzala
Takze mozes..len v takom skorom stadiu nemusi presne ukazat..

paskolinka
1. júl 2015

jasne ze mozes. mne poobede test ukazal rovnako ako dalsi den rano. a to boli oba este slabe, lebo mi este ani ms nemeskala. ak ti meska uz piaty den, tak mozes robit hocikedy.

prego81
1. júl 2015

kludne aj v noci. Hlavne ho nezabudni ocikat 😝

bobo27
7. júl 2015

Ahojte ja som si dnes rano robila test Clear blue mala som na teste ohranicene plusko. Citala som tu uz prispevky v pripade ohraniceneho pluska len su take nejasne niektore pisu ze je to negativny vysledok ine, ze nakoniec tehu boli. Som 14DPO mrchu mam stale o 4-3dni skor a teraz ani naznak zajtra by som mala dostat, len uz 4dni mi je kazde rano blbo od zaludka mam tlaky v prsiach a boli ma v podbrusku kazde rano tak cca 10min a vecer. Ake mate skusenosti? Dakujem. mozno sa len privelmi sledujem 🙂

amelie123
7. júl 2015

ja som sice robila vecer, lebo som nevydrzala do rana ale az na piaty den meskania MS. a uz tam boli kolajnice🙂

sibalka21
7. júl 2015

@bobo27 to ohranicene plusko znamena ze je test negativny, pokial by to bolo tmave cele tak by bol pozitivny... Treba si precitat navod, ale poriadne..... Skus iny test alebo Clearblue digitalny, kde ti ukazuje aj tyzdne

kiki68
7. júl 2015

bobo skus nejaky lacny ako pepino alebo take nieco, mam dojem,ze tie ukazuju lepsie nez tie drahe ako clearblue.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre