Môžem si byť istá týmto výsledkom?

19. jan 2021

Môžem si byť istá že to je pravdivý výsledok ,, keď som si ho robila po 16 dňoch od styku ,, (bola to nehoda , praskol kondóm , neurobil sa ,, len som bola v strese z predejukatu)),, a ms mi má prísť 5,02,, nemohla som čakať , lebo som v strese ,...

zuzkalujza
19. jan 2021

Veľmi skoro na test, zbytočne si ho minula. Testuj po 05.02.

didi2102
19. jan 2021

Určite nie,po prvé 16dni po je malo,po druhé ms máš dostať 5.2 až čiže ... Negatívny test nič neznamená

nafka0483
19. jan 2021

Zasa ty, len teraz ako anonym? Ano, bud pokojna...

jaskolka
19. jan 2021

5.2.mas dostať a ty, testujes tetaz? Aj keby si tehotná, tak ešte nič ti neukáže, takže tento test nič neznamena. Testuj, keď bude meškať menzes

any_soj
19. jan 2021

Ženy, ak mala styk pred 16 dňami a ďalší nie, tak vôbec nemusíte riešiť, že ma testovat až po dátume ms. Ide o dni od počatia, nie od vypočítanej budúcej ms. Ovulácia mohla byť skôr, toho sa bojí. Za mňa - počkaj ešte pár dní a správ si znovu (ak by náhodou si mala ovulaciu skôr, do 5 dní po styku a spermie by boli počkali až tento maximálny čas - čiže za 5 dní bude 16 dní po teoretickom počatí.) To už by test mal pomerne naisto zvladnut. Nemusíš stresovať až do 5.2. 🙂

didi2102
19. jan 2021

@any_soj no ja som bola na iui 16-21.den po a každý deň negatívny tehu test,18.den som bola na krv a pozitívne krvné odbery 🙄

any_soj
19. jan 2021

@didi2102 tak ona bude 5.2. až 33 dní po. Úplne zbytočne je radiť jej čakať dovtedy. Písala som "pomerne naisto", lebo sa stáva, že je hladina hcg nízka a teda ju test nezachyti. Ale nie je bežné, aby 21 DPO (po potvrdenej ovulácií, nie podľa kalendára, že teraz by mala byť a podľa appky som toľko a toľko dní po..) bol negatívny test. IUI sa robí presne v deň ovulácie?

didi2102
19. jan 2021

@any_soj áno presne keďže ja som mala ovulaciu umelo spustenú liekmi,hcg by už ukázalo na 14den ale skôr sa mi nedalo ísť na krv

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre