Baby môžem podľa tohoto niečo očakávať?
vidím len jednu čiarku...
@jaja875 Vidím iba jednu čiarku,ale dávať foto sem nemá veľký zmysel,ty na to voľným okom vidíš oveľa lepšie ako my cez monitor.Počkaj dva až tri týždne a sprav si test znova,ak si tehotná po troch týždňoch by už čiarka by už mala byť dobre viditeľná.A v konečnom dôsledku ak ti nenabehne menzes alebo sa nebudeš cítiť dobre je to dôvod na návštevu lekára tak či tak.
a už ti mešká??
Tiež sa mi nezda ze by tam bola druha ciarka...vidim len jednu ale mozno to z fotky nie je uplne dobre vidiet...mne meskali 10 dni ( u mna normalne ) a zo srandy som si v praci isla spravit test...ale takto nevyzeral 😂😂
@lussyl5 po 2 až 3 týždňoch??? 😲🤣
@magdalena807 Tak a prečo nie?Veď ak je tehu po takom čase by jej to už malo 100% ukázať a možno jej príde aj meškajúci menzes.
@lussyl5 tak ty by sibasi nečakala 3 týždne kým si urobíš ďalší test či??? 2 al. 3 dňoch ok ale týždne?? Ked nebude tehotná tak dostane menzes a ak nie a testy budú negatívne tak bude inde problém zrejme...
@magdalena807 ja by som nevydrzala cakat do dalsieho dna a nie este 2-3 tyzdne 😂
@evinka3007 ja som taká istá... 🤣 Zaprisahávam sa, že nebudem robiť testy ale aj tak vždy urobím 😁 a najhoršie je keď mám doma zásoby 🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nevidim nič