Môžem pociťovať tehu príznaky 7 dní pred menzesom?

jaja875
2. aug 2022

Ahojte baby , môžem pociťovať tehu príznaky 7 dní pred ms?
Už týždeň má boli vždy večer žalúdok, občasné pichanie v podbrušku a silný výrok priehľadný a svrbenie prs. Test si ešte bojím spraviť lebo moje prvé tehu spontánne skončilo a mám pred tým rešpekt. Mala ste to niektorá? Prvý príznak bol umna aj pri prvom tehu bolesť žalúdka ... Minulý mesiac som mala ms ale bez príznakov žiadne bolesti , keby nekrvacam tak by som ani nevedela že mám MS. Ďakujem.

stellarstar
2. aug 2022

@jaja875 nie, na to je hcg moc nizke

miankass
2. aug 2022

@jaja875 ahoj ja som mala pravidelenu menstruaciu a zistila som az v druhom mesiaci ze som tehotna. 🙂 drzim palce.

jaja875
autor
2. aug 2022

@miankass môžem sa spýtať že ako si to zistila až v druhom mesiaci? Nemala si žiadne príznaky?

miankass
2. aug 2022

@jaja875 nie absolutne ziadne, potom zsciatkom druheho mi bolo zle a zvracala som , urobila som si test a hned krasne dve silne palicky. Inak vobec . Akoze bolo mi obcas zle , ale bolo leto myslela som ze s tepla alebo zw som nieco zle pojedla.

kiki68
2. aug 2022

@jaja875 a o, aspon u mna to tak bolo, ale na som bola tyzden pred ms uz 3 tyzdne tehotna. Mne to bolo divne, ale tie kolajnice na teste hned v den menzesu boli dost jasne.

kiki68
2. aug 2022

@jaja875 vacsina zien to nezisti hned, ono to hned nemusi mat priznaky. U mna do 8tt boli priznaky ako u Teba a potom som v jednu chvilu zacala zvracat a uz sa vsetko iba tocilo. Nasledujuce tyzdne boli teda drsne

belinkova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaja875
autor
14. aug 2022

5 dňové meškanie MS ... Môžem sa tešiť?

jaja875
autor
18. aug 2022

Tak baby boli to tehu príznaky ♥️♥️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre