Ahojte žienky. Nechcem aby ste tento príspevok brali ako srandu alebo výmysel. Mám 17 rokov a s priateľom sme spolu už vyše pol roka. Náš prvý styk bol presne pred týždňom a druhý hneď na druhý deň. Mali sme, samozrejme, ochranu a dokonca sa spravil aj mimo mňa, čiže otehotnenia z tohto sa nebojím. Ale predtým sme sa s priateľom takpovediac maznali a on sa o mňa penisom trel bez ochrany. Možno stupídna otázka, ale chcem počuť váš názor. Mohli sa "kvapôčky lásky" niako dostať dovnútra a spôsobiť otehotnenie? Je to už skoro týžden, pobolieva ma v podbrušku a oblieva ma hlava. Neskôr si chcem spraviť test. Viem že som možno paranoidná, ale v mojom veku tehotenstvo nepripadá do úvahy. Ďakujem za každú normálnu odpoveď🙂
takto neotehotnies...
Niekde som to tu už videla. Podľa mňa nie, ale nepoviem ti to so 100 percentnou istotou. No prečo, ak nechceš otehotnieť, sa proste nechrániš. Tomu skôr nechápem, prečo niektoré takto riskujete
@sultanatash nie.
Z kvapôčiek lásky je asi len veľmi veľmi malá šanca otehotnieť, možno niekde na úrovni výhry v lotérii, ale ak bude mať chalanisko nebodaj nehodu, tak tam už je reálna šanca otehotnenia aj keď nebol vniknutý v tebe...
Sanca ze z Toho otehotnieš je velmi nizka. Mozno 1% ale zamysli sa radsej nad tym či ti je toto treba? Či ten sex v 17stoji za tie nervy čo si Teraz budeš robit do kazdej menstruacie. A či je tvoj priatel taky že by stale bol tvojim priatelom aj v pripade nechceneho tehotenstva? Alebo by ta poslal na potrat?Neber to ako moralizovanie len z tvojej otazky mi vychadza že nie si este zrela na sex a rizika snim spojene. Možete robit ine veci okrem vaginalneho sexu a budeš mat pokoj na duši. Alebo ta ukludni HAK .
@sultanatash najprv teda mysli a potom konaj, keď tehotenstvo nepripadá do úvahy
Pred týždňom si toto robila a už máš príznaky ?? zvláštne .. nemýliš si to s PMS ??? 🤪🤪🤪🤪😂😁😁😁
@sultanatash mňa sa ešte dávno gynekológ pýtal: Nie ste tehotná? Odpovedala som, že nie. Jeho reakcia: A nikto sa s vami nehral?
Myslel tým petting, z toho mi vyplýva, že aj z toho sa pri (ne)šťastí dá otehotnieť
podla mna ano. Aj panenka Maria podobne otehotnela. Tak urcite je to mozne.
Mozes, pocula som uz o takom pripade
@sultanatash ak si bola predtym panna a maznali ste sa, tak je to vylucene, aj ked 100% je len chrbtom k sebe, kazdy sam. Davaj hlavne pozor, ak by sa ejakulat dostal na prsty a hrajkal sa s tebou, tam uz sanca je.
Nie neboj sa trenin urcite neotehotnies
Po týždni od styku aj keby si otehotnela, priznaky mat nemôžeš. Ak sa obávas, tak jednoducho sa chráňte viac, aj keď pochybujem, že z toho, že sa o teba otiera penisom, by si otehotnela. Ale ak chceš úplný kľud, nerobte takú praktiku, je mnoho iných, alebo pripadne počkajte úplne so stykom, lebo vieš aká je jedina 100 percent antikoncepcia? Ne sexovať, inak vždy bude "riziko" bábätká.
@jaskolka august 2018....
napr ja som otehotnela z "kvapocok lasky" 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Uz zase? Nepytas sa to nahodou uz treti krat?