Môžem otehotnieť z pettingu?

dievcatko97
11. aug 2014

Ahojte žienky. Nechcem aby ste tento príspevok brali ako srandu alebo výmysel. Mám 17 rokov a s priateľom sme spolu už vyše pol roka. Náš prvý styk bol presne pred týždňom a druhý hneď na druhý deň. Mali sme, samozrejme, ochranu a dokonca sa spravil aj mimo mňa, čiže otehotnenia z tohto sa nebojím. Ale predtým sme sa s priateľom takpovediac maznali a on sa o mňa penisom trel bez ochrany. Možno stupídna otázka, ale chcem počuť váš názor. Mohli sa "kvapôčky lásky" niako dostať dovnútra a spôsobiť otehotnenie? Je to už skoro týžden, pobolieva ma v podbrušku a oblieva ma hlava. Neskôr si chcem spraviť test. Viem že som možno paranoidná, ale v mojom veku tehotenstvo nepripadá do úvahy. Ďakujem za každú normálnu odpoveď🙂

dievcatko97
autor
11. aug 2014

Ešte som zabudla dodať že mi mešká menštrácia ale to je u mňa bežné, niekedy aj dva mesiace. ☹

stastna8682
11. aug 2014

Myslím si, že tu dostaneš len rovnaké odpovede 🙂 isto zbehni do drogérie, kúp si test a to bude najlepšia odpoveď na tvoju otázku... zvyšné odpovede budú len dohady

hucko44
11. aug 2014

No, je to dosť nepravdepodobné podľa toho, čo si napísala. Viac informácií nemáme k dispozícii. V histórii je len jeden zdokumentovaný prípad, čiže vylúčiť sa to nedá. Stalo sa to zhruba pred 2014 rokmi v Betleheme 🙂

lalinko2010
11. aug 2014

@hucko44 😀 😀 😀 😀 😀

@dievcatko97 sprav si test a nabudúce povedz priateľovi, že aby mal ochranu radšej od začiatku ak nechce byť ešte otec! ale nemalo by sa nič stať a ak chceš viac info napíš na stránu - www.antikoncepcia.com - tam ti odpovedia! sú tam aj "primitívnejšie" otázky ako tá tvoja! nič v zlom!

ajsenz
11. aug 2014

@hucko44 😀 😀 😀 😀 😀 😀

umrem 😀

stanislavao
11. aug 2014

@dievcatko97 ked mate pravidelny styk, tak najistejsia je HAK. chodte ku gynekologovi, vysetri vas a vyberie pre vas vhodnu antikoncepciu. z obtierania ste podla mna nenotehotneli, ale spravte si radsej test a budete vediet, na com ste. mate 17 rokov, jasne, ze nie ste zrela na dieta, ale treba rozmyslat pred a nie po (styku). a ta HAK vam aj upravi cyklus. tak sup sup k doktorovi.

lady511
11. aug 2014

@dievcatko97 " a on sa o mna penisom trel bez ochrany" ,,to sa ti mohol tret aj o šušku a máš byt tehotná? 😀 😀 😀 ..bože dievča najprv si naštuduj všetko o sexe a potom si užívaj!!!!!!

stanislavao
11. aug 2014

@hucko44 no pokial je zname, tak Maria neotehotnela obtieranim sa Jozefovho penisu o jej lono.

sue
11. aug 2014

@dievcatko97 tentokrát by som sa neobávala, ale ak niekedy v budúcnosti chceš mať potomstvo, odporúčala by som Ti zájsť ku gynekológovi a riešiť Tvoj nepravidelný cyklus... potom po 30ke bude totiž neskoro...a v 17tich by si už mala mať stály cyklus...
...tiež možno pouvažujte o spôsobe ochrany...kondómy nie sú ani pohodlné ani 100% a ak máš stáleho partnera a na 100% vieš o jeho sexuálnom živote, tak sa to dá riešiť aj inak...

iva1009
11. aug 2014

dievcatko97 ja som mala stale nepravidelny cyklus, ale zeby 2 mesiace vynechavala menstruacia to nie je dobre.Presne ako sue pise,ze moze byt potom problem s otehotnenim..
Co sa tyka pettingu,neverim ze sa da otehotniet, pretoze to by partner musel byt v tebe a v tedy ajz kvapocky lasky ak by si mala plodne dni by mohlo vzniknut babatko.
Pri vonkajsom prostredi spermie nemaju sancu na prezitie..Ale aby si sa nestresovala zbytocne urobsi test a j dva a chod sa dat vysetrit 😉

dievcatko97
autor
11. aug 2014

@iva1009 ďakujem pekne, a pravda, mala by som s tym cyklom nieco robit. Dakujem🙂

iva1009
11. aug 2014

nie je za co 🙂 hlavne klud 🙂 a urcite navsteva lekara. Ja som si dokonca ustriehla v tom mojomsialenom cykle aj plodne dni a uz som v 4 mesiaci 🙂

hucko44
11. aug 2014

@stanislavao
To je mi jasné, že to nebolo obtieraním. Tam to bolo ešte hraničnejšie a nepravdepodobnejšie. To mala tuším z dažďa (či to bol Herkules? Týchto dvoch si stále mýlim)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre