Dobrý deň.
Mala som s priateľom styk posledný deň menštruácie a aj s kondómom. Kondóm bol ale polootvorený asi týždeň. Teraz mi už druhý mesiac mešká menštruácia, ktorú som ale nikdy nemala pravidelnú, dokonca mi aj pár krát vynechala, takže minulý mesiac som tomu až takú pozornosť nevenovala, no teraz sa už začínam obávať. Mohla by som byť tehotná?
ja som otehotnela cez kondom a prerušovanú súlož...takže nevidím dovod prečo nie... 😀
Ak otazka zacina "Môžem otehotnieť pri sexe...", je odpoved vzdy ANO.
urob si test, ak ti dva mesiace mešká tak budeš vedieť či si alebo nie 🙂
Treba si najprv dať do poriadku cyklus a potom riešiť večnú dilemu otehotnenia milá slečna!!
moja vestecka gula vravi, ze Ti to tu nevyvestime, to vies, uz je teplo, slnko svieti, a tak nas oslepuje 😀 aleeeee, vraj tehotensky test, alebo navsteva gynekologa pomoze... viac bobuzial dnes uz z gule neprecitam...
naco si clovek ,,pootvori´´ kondom?
Pane boze..tak si sprav test 🙂 nestoji vela a budes vediet na com si ...
malo by tu byt nejake centrum novych tem, ktore bude pustat tie temy do eteru a tie "ine" nebude pustat do eteru. kazdy den takato specialitka, uz to je trocha eeehm, unavne 😉. pekne povedane.
Panenko Mario Podsrpenska!!! Ty tohle vidis a dopustis!!!
Polootvoreny kondom? To myslis vazne alebo si tu robis srandu? A to co ako- ste chceli nieco ale potom ste sa rozhodli ze ho usetrite nabuduce? Vysychanie praskanie nic? Moja zlata, pri takomto rozume len jednu radu- nechaj sex este na chvilku pre dospelych, mas cas...
Ahojte žienky 🙂 @lucinka2811 @domin85 @sibalka21
Píšem sem, lebo vidím, že sa tu ešte diskutuje..mám otázku..keď si budem robiť tehu test na 24 deň od snaženia sa, už by mi mal ukázať správny výsledok, však?..vďaka za radyy 🙂
:D už druhý mesiac mešká a ty píšeš sem na MK čo tak gynekológ ? A keď že bol ten kondóm určite už suchý ...tak aj praskol..takže možno že si tehu...a buď skúsiť test alebo fakt ten doktor ... nabudúce nový kondóm použiť :D ne šetrite na tom na čom by sa šetriť nemalo :D
Cloveku je zle, ked cita tie prispevky.... Niekto sa uprimne opyta a hned vysmech. Fakt smutne.
Ak mas zly pocit, chod do lekarne a urob test a navstiv gynekologa. Nic ine ti neostava. Nabuduce, ked mas zly pocit, ze kondom praskol, prekontroklujte ho a hotovo. Inak otehotniet s kondomom a aj prerusovanou sulozou naraz, to uz je fakt skoro zazrak.... 😉
je to latex a to ked sa susi a neni to nalubrikovane,tak to schne a moze praskat...takze jasne,ze potom sa nehoda stat moze...ako niektori ludia ani kondom nevedia pouzit,tak na ktoreho oneho idu mat sex.... 🙄 2 mesiace nedostat menzes tak asi bude o par mesiacov babo, ak bol predtym pravidelny cyklus 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Co takto urobit si test? 🙄