Ahojte žienky píšem vám, ohľadom takej veci či ste mali niaku skúsenosť z takýmto niečím. Snažíme sa z priateľom o bábo, 23.11. mi skončila menštruácia. 25.26.27. hneď po menštruácií sme mali 3 dní nechránený sex, a viac krát sa deň,aj noc. Mali ste už daku skúsenosť stým moja otázka že ste otehotneli hneď po menštruácií ? Alebo či sa dá otehotnieť hneď po menštruácií ? Ďakujem vopred.
@karmenka123 ja som otehotnela posledný deň ms 😁
Ano, je velka pravdepodobnost, kedze ovulacia byva najcastejsie v strede cyklu. Aky dlhy mas cyklus a kolko trvala MS?
Ked mala napr. 7 dni MS, potom styk 4 dni od MS a spermie v tele preziju tak 3-4 dni, tak si na tu ovulaciu pockali.
@karmenka123 ja som otehotnela dva dni po😆
Záleží kedy máš ovuláciu. Plus spermie prežijú v tele par dni, záleží od kvality plavcov
Vsetko je mozne 🙂 ja napriklad ani neviem kedy mam Ovulaciu a tak ako pri prvom tak aj pri druhom sme si povedali ze je cas a prisli hned dva ciarky po mesiaci a ziadne pocitanie nic 😀
@karmenka123 ak si mala MS nejakych 7 dni,plus tie dni ked ste boli spolu...moze byt ze ste sa trafili prave do ovulacie
Ja len tolko, ze PO menstruacii je vlaste PRED OVULACIOU a kedze nevies, kedy ju mas a spermie preziju v tele zeny 3-5 dni, tak kedy inokedy je vyssia sanca otehotniet, ako vtedy? Logicky. Ak by si mala odsledovanu ovulaciu, ze vyva okolo 20.DC, tak neotehotnies tesne po menstruacii. Ale to sa moze posunut. My sme napriklad kludne mohli mat sex 10. DC a nic, az raz, jedneho dna, ovulacia prisla na 15 DC, nie 20 DC a spermie prezili od 10 DC 5 dni a som v 34tt. Takze tak...
@belllinka 28 dní. A ms 7 dní
@belllinka to by bolo super. Keby sa tak stane ako píšete. ❤️❤️❤️ Snažíme sa..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
pravdepodobne nie, zalezi kedy mas ovulaciu, vacsina zien ma v strede cyklu, kup si ovulacne testy, ked nevies kedy si plodna