Ahojte baby, priateľ sa do mňa urobil keď som mala krámy a brala antikoncepciu, je tu možnosť ze budem tehotná?
Styk počas MS?🤢
nemozes namiesto sexu radsej nastudovat biologiu? bude to bezpecnejsie pre vsetkych
Si to napísala tak ako keby si to ty nechcela ...
naco potom beries HAK
tak moznost, i ked minimalna az miziva, je vzdy.
Aj ked beries HAK, nemusi byt z milion dovodov ucinna, alebo ju mozno beries nespravne, cize ucinok nieje taky, ako by mal byt. I ked by si mala byt v neplodnej faze, kazda zena je ina, a kazdy cyklus je iny, staci jedna extra zivota schopna spermia, ktora prezije dostatocne dlho, a tebe staci potencialne nefungujuca HAK + posunuta ovu z toho dovodu a je vymalovane.
Ale teda pravdepodobnost takehoto scenara je velmi, velmi mala. No nieje nulova.
Takze ak nechces byt tehotna, bud nesexuj, alebo si over ci beries HAK spravne, a tvoj fesak nech bud dava poriadne pozor (cos osobne nepovazujem za ochranu, niekto sice ano, ale to je take naverimboha...), alebo nech este natiahne "prsiplast".
Ženy čo sú hnusné bez toho aby vedeli ako funguje HAK prosím ani nepíšte. NIE VŽDY ÚČINKUJE AKO MÁ
@gubcikova no, lebo nechcem
@kat_ prosím vás, HAK nemusí byť vždy účinná
@zobaka kvôli úprave menštruácie
@sarandon nie každému to prekáža 🤷🏽♀️
@just_that_girl šanca je nulová,si dovolím tvrdiť.
@just_that_girl šanca na otehotnenie je úplne mizivá. Ja b som takto žiť nemohla. Tak bud beriem antikoncepciu a idem naplno, alebo nejdem a nepotrebuješ ani tu antikoncepciu, stačí pesar alebo ladycomp. Načo hormóny v takom prípade?
@sarandon tebe to tam počas menštruácie hnije? Alebo máš prietok deci za hodinu? Ja furt premýšľam ako si ten sex počas menštruácie ľudia predstavujú. Veď sa umyjeme obaja a vyriešené. To ty sa po sexe neumyješ 🤢 alebo čo? Nehovoriac o tom, že menštruácia počas užívania antikoncepcie skoro ani nie je. Ja ju mám dva dni a v pohode by mi stačila jedna tenká vložka na celý deň keby na to príde.
@just_that_girl nie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@just_that_girl skus si prečítať ako funguje HAK