Môžem otehotnieť hneď po menzese?

18. aug 2024

Čauteeee, včera mi skončila menštruacia posledný deň = už len som sa prečisťovala, s partnerom mame vždy prerušovaný. Dnes to asi ušlo a je možné že išlo niečo aj dnu. Je mozne otehotnieť hneď po menzese?

stela567
18. aug 2024

Áno je možné aj počas aj pred aj po menzese. A áno aj pri prerusovanom styku

vanilkovazmrzka
18. aug 2024

Malo informacii… Je to malo pravdepodobne. Je to mozne iba ak mas kratky cyklus a dlhu menstruaciu, tj ak si spermie v tele pockaju kym nastane ovulacia, co sa uvadza tusim okolo 5 dni, ze mozu prezit.

sofia1979
18. aug 2024

Záleží kedy máš odsledovanú ovu

bambieblue
19. aug 2024

Nepravdepodobné

thirstymonk
19. aug 2024

Vzdy ked mas normalny sex, mozes otehotniet. Ucia sa to deti na prirodovede vo stvrtom rocniku.

autor
19. aug 2024

@sofia1979 mám ju mat až 28.

sofia1979
19. aug 2024

Tak vieš, že môžeš otehu len v čase ovu

martinaju
19. aug 2024

@sofia1979 ale ovulaciu treba sledovat. To ze nejaka aplikacia ukaze ze je ovulacia v strede cyklu neznamena ze vtedy je. Takze ano moze otehotniet lebo pravdepodobne nema na 100% odsledovanu ovulaciu. A 100%ne to je len ak to potvrdi lekar. XY krat som mala ovulaciu velmi skoro (hned/par dni - rozumej 5-6 po ms) takze ano sanca je.

tetapetra
19. aug 2024

Môžeš, ja som tak otehotnela

sofia1979
19. aug 2024

@martinaju ja som nevravela, že nemôže len že či vie kedy má ovuláciu. Ja tomu rozumiem samozrejme podľa appky sa ovu sledovať len ťažko môže, každá ju má v cykle inak a aj pred mm

lenuss1992
20. aug 2024

Ja som otehotnela pred menzesom dva dni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre