Ahojte .. Môžem otehotnieť aj keď sa priateľ do mňa urobil, a hneď som šla na WC môžem aj tak ostať tehotna aj keď mam nízku šancu otehotniet a mam 4 dní po menzese ďakujem za každú radu
Môžeš
Mozes, ak bud mesiac nedostanes ms urob si test
Ano. Vzdy sa treba chranit a nie sa spoliehat na nahodu. Co mas 16. rokov?
Mocova rura je od posvy oddelena, to, ze si sa sla vycikat neznamena, ze si "vycikala" aj ejakulat. 4dc je mala pravdepodobnost, neviem, ci mas odsledovanu ovu, zrejme nie, ale pravdepodobnost existuje vzdy.
ako ti pisu vyssie, cikas a menstruujes z dvoch rozdielnych otvorov...cize "spermie si nevycikala", do buducna si pozri...
https://www.zdravie.sk/galeria/23-1/clanok-4232...
1) kto ti povedal že máš nízku šancu otehotnieť??
2) močová rúra nevedie do maternice, takže cikanie s otehotnením vôbec nesúvisí!!
4 dni po menzese podla tabuliek je standarndne najvyssia sanca otehotniet. Ale aj tak si myslim ze sa tu niekto zabava a troluje.
@danielinaa najvussia sanca? No to urcite nie
@deean sak rataj. Mininalne 5 dni menzes. 4 dni po menzese, to je 9 DC, ovu 12 DC. Sanca je. Samozrejme v cisto teoretickej rovine, podla tabuliek, lebo kazdy cyklus je iny. Ale verit tomu ze zena je 4 dni po menzese neplodna, je uplne odveci.
@danielinaa no inak, nieco na tom bude. Ale malo zien ma ovu tak skoro 🤷🏻♀️ Ja mam okolo 14-15 dc
@deean ja mam 12 DC ale uz som mala aj 15 DC aj 17DC. Pritom cyklus mam kratky 23 az 26.udske telo je zaujimave.
@danielinaa no to je pravda ja som otehotnela do 3 dni od ms.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som tak zostala tehotna, ale to uz nam bolo jedno, takze mozne to je. Ale bola som v 13. Den cyklu. Ale je to malo pravdepodobne