Môžem otehotnieť?

10. nov 2024

Ahojte prosim o radu. Chcela by som vedieť na základe vašich skúseností či môžem otehotnieť v neplodné dni a 1-2 dni pred očakávanou menštruáciou. Dnes sme mali s priateľom dva krát styk s tým, že aj dva krát do mna vyvrcholil- všetko..
Zajtra pozajtra by som mala dostať menštruáciu a teda mám momentálne neplodné dni. Viem že je to individuálne a môže sa stať, no chcela by som pocut viac skúsenosti alebo názorov.
Ďakujem pekne.
Pridávam foto môjho menstruacneho kalendára do komentára..

autor
10. nov 2024
thirstymonk
10. nov 2024

Na základe našej skúsenosti ti hovorím, že všetky tieto kalendáre sú somariny. Môj syn v 5 mesiaci prenatalneho vývoja to potvrdzuje :D

svetlonos
10. nov 2024

@thirstymonk
😂👍 presne tak.

autor
10. nov 2024

@thirstymonk ved som si aj myslela 😄🙈 no ak reálne menštruáciu teraz dostanem tak by som otehotnieť nemala nie ? Tým pádom ovulácia nieje a bude až neskôr.

stela567
10. nov 2024

Máš pravidelnú menštruáciu 28? Otehotnieť môžeš len vcase ovulacie, pokiaľ máš menzes ako hodinky tak by si ju mala mat okolo 12dc. Ale žiaľ ani to nie je pravidlo lebo telo nie je stroj. Čiže už len počkať ci príde menzes. Ja mam napr ovu každý mesiac inak takže u mňa nejaký kalendár je úplná hlúposť.

autor
10. nov 2024

@stela567 Pravidelnú ju mávam s tým, že meškáva 1-2 dni

stela567
10. nov 2024

Môj názor je ze na 98% určite nebudeš tehotna. Len sa nestresuj lebo z toho asi môžu tiež meškať. Ale chápem ľahko sa mi to píše. Už som zažila aj ja také chvíle napätia 😁

thirstymonk
10. nov 2024

Ak dostaneš, tak by si nemala byť teda tehotná, ale aj počas uhniezďovania zárodku sa môže vyskytnuť nejake krvacanie.

rebi789
10. nov 2024

Ano da sa aj ked šanca je nižšia, niekedy sa spustí dalsia ovulácia pohlavnym stykom aj takto neskor

zuzanockamt
10. nov 2024

Nie, tehotná nebudeš, ak máš ozaj pravidelný cyklus +/-2 dni.

kitycat
10. nov 2024

Mne to takto vychadzalo, ze 2-3 dni pred ms sme uz isli naplno. Tak snad aj tebe 😄

zuzanockamt
10. nov 2024

@thirstymonk 🤦 môže, veľmi sporadicky a určite nie o deň/dva po "akože oplodnení" 🤦

ankare
10. nov 2024

Keď sexujete naplno, je veľka šanca, že otehotnies.

kiwi3
10. nov 2024

Predpokladám, že tehotná nechceš byt, tak nechápem, prečo mu to dovolíš... radšej sa budeš stresovať, len nech je spokojný?

lucia13022023
10. nov 2024

Ja som otehotnela par dni pred ms. A to som ju mala pravidelnú ako hodinky, kazdych 28 dní, nikdy nemeskala. Ale ja som si nesledovala ovuláciu.

autor
10. nov 2024

@kiwi3 nie práveže my sme tomu obaja otvorení. Hovoríme si, že keď to má prísť, príde to ale nie že by sme sa vyslovene snažili. A preto sme to spravili teraz v neplodné dni.

autor
10. nov 2024

@thirstymonk myslela som, že ak by som náhodou otehotnela, menštruáciu teraz dostanem a nedostanem až na budúci mesiac. Čiže správne chápem že ak by sa stalo, tak je veľká pravdepodobnosť, že menštruáciu nedostanem už teraz?

zuzanockamt
10. nov 2024

anonymka
Nedostala by si už teraz, ak by si mala ovuláciu dnes, došlo by k oplodneniu, LF max 14 dní, okolo 9-12 dňa uhniezdenie, menštruácia by už neprišla. Ale ak máš cyklus 26-30 dňový, tak na ovuláciu teraz šanca nie je.

thirstymonk
10. nov 2024

Nehnevaj sa, ale som 30 rocny chlap a taketo veci viem. 😅🤣

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre