Môžem otehotnieť 4 mesiace po pôrode?

swojska
6. máj 2013

sa nam s muzom stala nehoda 😖 ja este nemam mennzes, plne kojim, mozem otehotniet?

tilly
6. máj 2013

jasne, ze mozes

biene
6. máj 2013

ano, mozes.

13monika
6. máj 2013

ahoj. môžeš, mám známu, ktorá do roka od prvého pôrodu rodila 2x. Takže pozor! To je mýtus, čo sa hovorí, že ked žena kojí, tak nemôže otehotnieť. Ďalšia známa tiež kojila,malý mal asi 1rok,.... a otehotnela, zistila to, ked bola v 6 mesiaci 🙂 a ja , tiež nie som výnimka. syn mal 11 mesiacov, ked som zostala tehotná s dcérkou, a tiež som kojila, ale už nie tak intenzívne, len 2x za deň. Tak veľa šťastia 🙂

ivanka1980
6. máj 2013

kamaratka mala 3-mesacnu dcerku ked znova otehotnela...

lubika39
6. máj 2013

ja som otehotnela 5 mesiacov po prvom porode, tiez som nemala menzes

mimuska7
6. máj 2013

Môjho švagrova sestra otehotnela po 6 týždňoch.

katieg85
6. máj 2013

@swojska no dakto ked koji tak nema menzes aj dlhsie.a po porode pol roka zena jakeby bola viac plodnejsia abo co ze si viac musis davat pozor.

mamkabeika
6. máj 2013

Nič moc 😖 keď možnému počatiu a splynutiu muža a ženy sa hovorí nehoda 😒

A otehotnieť môžeš. Sú ženy, ktoré otehotnejú i na konci šestonedelia 😉
Držím palce 🙂

freezii
6. máj 2013

kojila som a mám 12,5mesačnú a 5týždňovú. V pôrodnici bola pani čo po cisárskom kojila a v šestonedelí stihla otehotnieť!

freezii
6. máj 2013

Nemusíš mať menzes a si plodná! (My sme prvé dve deti plodili podľa rozpisu s lekárskymi pomôckami a tretiu mám doroka)

simonkazga
6. máj 2013

tiež som zatiaľ nedostala MS po pôrode, napriek tomu minulý mesiac keď som bola na kontrole ma doktor vyslovene upozornil, že na sone vidí ovuláciu tak pozor, aby som neotehotnela.

ewca
6. máj 2013

preco by si nemohla? 🙂

@mamkabeika pod pojmom nehoda asi nemyslela autorka, ze sa milovala s manzelom, ale zrejme to, ze ejakulat nedopatrenim skoncil tam, kde nemal

matuskova003
6. máj 2013

samozrejme že možeš .. dojčenie nieje antikoncepcia !! nerozumiem prečo si to stale niektore ženy myslia..🙂

aduskatt
6. máj 2013

Asi takto......ak pride k pohlavnemu styku, vzdy je moznost otehotniet, ked su priaznive okolnosti.......

kacena4
6. máj 2013

ja som tiez otehotnela pri plnom kojeni bez menzesu 4 mesiace po porode 😉 😉

googlinqa
6. máj 2013

ano, mozes

swojska
autor
6. máj 2013

@matuskova003 myslel si to moj muz kt,surfoval na nete a precital si ze kojenie je antikoncepcia..tak ma vcera vecer po milovani dost prekvapil, ked som zistila aky bol zaver 😖

swojska
autor
6. máj 2013

@kacena4 naozaj mas 9deti 🙂 ?

brumka
6. máj 2013

@swojska nic ti neostava len cakat, a nabuduce mysliet na hak ci kondom

kacena4
6. máj 2013

@swojska 3 biologicke ostatne ako profesionalny rodic z detskeho domova ale postupne nie vsetky naraz 😉 😉

kristina39
7. máj 2013

ahoj..jasne ze mozes ostat tehu...ja som tak ostala 2 krat tehu..presne 4 mesiace po prvom porode a 4 mesiace po druhom porode...takze treba davat pozor ak uz neni neskoro...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre