Ahojte baby som tu nova preto by som sa chcela spýtať na skúsenejších. S priateľom sme včera mali chránený styk ale nespravil sa ani do mňa ale mimo mňa a hlavne do ochrany ale na sekundu sa mi zazdalo že spadla ako keby kvapka ale priateľ nevie o ničom bohužiaľ. A na plachte sa mi zdá ze som nevidela nič ako keby po tej kvapke preto sa obávam ci to nebol náhodou z neho niečo ta kvapka aj keď sme ochranu pozerali a nemala by tam byt žiadna dierka. Neviete mi s tým poradiť náhodou..?
@deti95060810 až 4.3
Vydýchni si tehotná nebudeš
@stellarstar myslíte?
A z čoho by si chcela otehotnieť? ... skôr svoju paranoju rieš, som zvedavá, dokedy to ten Tvoj frajer s Tebou vydrží, keď robíš takúto drámu z ničoho.
@kamebzy789
@dzulli1980 Prepáčte ale strach robí svoje a myslím si že každý sa občas boji aj o takéto veci:D priateľ má chápe a tiež sa bal ale pokiaľ naozaj není šanca na tehotenstvo tak si myslím ze sa asi báť nemusim,ďakujem za odpoveď😊
@dzulli1980
@kamebzy789 Zalezi od toho, ci si si stihla predtym spravit domace ulohy a vymenit knihy v batohu, alebo nie.
@egonsk Príspevok som pridala za účelom toho aby mi tu poradili pretože som sa bála že ta kvapka mohla skončiť vo mne a nie na domáce ulohy:D
Pozri. Polovicu sexuálne aktívneho zivota sa budeš báť otehotnieť a keď raz budeš chcieť dieta, možno sa nebude darit. Prečo si to kazit? Tak si tabletkovu antikoncepciu a máš pokoj...
@adeladulova dieťa neprichádza do úvahy preto rozmýšľam nad tabletkou po ale netuším ci to bola kvapka z neho a ci sa dostala vobec do mňa.
@kamebzy789 Nejdem ta strasit, ja tiez cakam menstruaciu 4.3. a prave ovulujem 😅
Ale z toho co pises sa na 99,9% otehotniet proste neda.
@nafka0483 ďakujem dúfam ale veľmi mi odľahlo🤍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
a menzes máš kedy... lebo ani my tu na mk sú onú kvapku už nedohliadneme...