Potrebujem poradiť mala som nechránený sex počas menštruacie priateľ sa síce do mňa nespravil ale počula som že je možné otehotnieť z toho že je mokrý čiže predejakulat kvapôčky lásky je to pravda?
@bulinka23 radím naštudovať pár vecí okolo sexu otehotnenia a všetko čo stým súvisí 😉 známy ujo Google má nikdy nesklamal
@bulinka23 pozri, aj kebyze otehotnies, tak hadam nemas sex s niekym, s kym nechces fungovat... V sexe neexistuje 100 % antikoncepcia.
@stellarstar nedočítala som sa k tejto téme nič preto som sa obrátila na ľudí ktorý majú väčšiu skúsenosť. Bolí ma podbruško len kúsoček a chodím často močiť. Len som sa opýtala ak nieste ochotná mi poradiť neodpovedajte
@bulinka23 hä?? Niiiiiič? Toto ti neverím. Zadaj do Google bezpečný sex, možnosti otehotnenia, ochrana pred nechceným TT, možnosti ochrany počas sexu a bla bla bla. Si myslím že ty si ani nehľadala
@bulinka23 a kedy si mala sex že máš už príznaky? Vieš ako dlho trvá pokiaľ sa dostavia príznaky v prípade TT?
@stellarstar počuj na jednej stránke sa píše že počas menštruacie nieje možné otehotnieť vôbec ani keby sa do mňa spravil na druhej stránke je napísané že počas menštruacie je možno otehotnieť inde zas že predejakulat neobsahuje spermie a inde zas že predejakulat obsahuje spermie
@stellarstar cca pred týždňom
@bulinka23 počuj ty TY musíš vedieť kedy máš ovuláciu lebo len počas ovulácie je možné otehotnieť. To dufam vieš z akého dôvodu. Ovu môže byť v strede cyklu ale môže byť i pred či po MS. Takže sú prípady kedy ženy otehotneli práve počas MS. Tak keď pred týždňom tak to nebudú príznaky TT. Naštuduj si koľko trvá oplodnenie, uhniezdenie, tvorba hcg hormónu a prvé príznaky tt
@bulinka23 tak ked bol sex pred tyzdnom, plus si mala vtedy menzes (inak fakt si mohla s prvym sexom pockam mimo menzesu. ), tak mas teraz max ovulaciu. A nie tehotenske priznaky.
@stellarstar dobre, keby si v mojej situáci obávala by si sa toho ?
@bulinka23 nieeeeee
@bulinka23 a zvážila by som kondóm alebo hak
Áno a Áno. Nechápem toto a nikdy nepochopím. Následky nechráneneho sexu si VŽDY odnesie žena. Nepoučiteľné.
No ako nechápem prvý sex a hneď počas menštruácie a bez ochrany 🤦🏻♀️(aj keď nechápem že vôbec niekto počas menštruácie teda pokiaľ sa nejedná už o koniec ms,ale 100 ľudí a 100chutí)
Mozes. Ak boli kvapocky lasky. Ak nebola silna ms. Ak ku koncu ms uz mas hlien,tak vraj vie byt plodny.. ale je to vsetko ak.
@ivangeline bol to druhý deň menštruacie a kvapôčky lásky neviem či boli ale myslím že áno
@bulinka23 No...ak..ak..ak.. Mala sanca ale vzdy sanca. Je moznost tabletky po.
@ivangeline teraz už neskoro na tbl po 😬
@ivangeline tabletka by už teraz účinná nebola keďže je od sexu 5dni ale do budúcna áno
@bulinka23 ale toto ovládaš 🤦♀️
@stellarstar čo ovládam ? Nechápem niekto sa tu pýta, potrebuje radu a vy niektorý píšete úplne blbosti mám 18rokov bol to môj prvý sex a mám strach a obavy skús sa vžiť do mojej situácie ak nechceš poradiť tak neodpovedaj alebo vôbec nečítaj🤷🤦
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bulinka23 áno je to pravda, ale bol by to zázrak, keby sa ti podarilo otehotnieť. Pravdepodobnosť mizerná.