Ahojte, Viem že takýchto otázok je na internete veľa ale nenašla som žiadny príspevok čo by sa podobal môjmu prípadu. Posledný menzes som mala 21.3.2012. Včera sme mali s manželom pohlavný styk a mali sme aj kondóm. Lenže keď sa urobil vybral ho a na penise (pri koreni 🙂 ) mal trochu ejakulátu. Vystiekol zospodu z kondomu. V strede mesiaca mávam bolesti vaječníka a aj výtok mam iný ako bežne. Tento mesiac som bolesti mala ale výtok som nespozorovala. Myslíte že by mohlo do mňa niečo vojsť a mohla by som otehotnieť keď ten ejakulát bol pri koreni a plodné dni by som asi nemala mať (vzhľadom na tie bolesti vaječníka) ???
kvetinka211
diki, už mám 2 deti a to 3 by sme ešte zatiaľ nechceli. Neviem či mám užiť tabl. PO , lebo je to dosť svinstvo. Už som si ju aj kúpila ale bojím sa užiť ju ☹
@evakvaa ty kokso, isto to bol ejakulat? pri koreni?....fakt si neviem predstavit ako tam stiekol....? 😕 😅
snormálne stiekol....bol roztečený po celom kondóme (zvnútra) a trocha bolo aj von..
@sorciera24
@evakvaa prepac, asi sa hlupo pytam, je len ze za tie roky sa mi take nieco este nestalo ( a to pouzivame odjakziva len kondomy)...preto si to neviem predstavit.... a dostalo sa aj do teba?
@sorciera24 no to ja neviem ako sa to mohlo stať. Možno tak že keď sa urobil tak sa pár krát pohol ešte hore-dole ...že ho nevytiahol hneď
@evakvaa no ja si myslím, že tá šanca tam vždy je....aj keď minimálna, ale je...Inak tú tabletu po som raz zobrala a v pohode, nič mi nebolo a dalo sa. Veď človek dá do seba aj iné a horšie svinstvá a ani o tom nevie. Ja som ju brala, lebo som mala styk a potom som zistila, že som zabudla zobrať tabletku...Takže tak..
@evakvaa podla mna to bude v pohode....pozri, osud to aj tak zariadi tak, ako to ma byt......(ci uz s kondomo, tabletkou Po, hocicim...)....drzim palce a nech nabuduce manza tolko nehopsa... 😀 😉
@sorciera24 dakujem a odkážem 😀
@evakvaa, jáj ja som mala escapele a vtedy som volala aj s nejakou poradkyňou gynekologickou a ona mi povedala, že max. problémy, ktoré môžem mať po tomto druhu tabliet sú bolesti žalúdka....No ale každopádne ja som si vtedy nevedela predstaviť tretie bábo, takže aj keby mi povedala neviemčo, asi by som ju zobrala 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@evakvaa
Ahoj, velmi malo pravdepodobne, ak chces byt tehotna, tak je to pravdepodobnejsie este menej 😉
1. 19.4 si kup test
2. 20.4 rano otestuj
3. oslavuj panikar alebo smut podla vysledku a preferencii ... alebo vsetko naraz
Ja som robila vcera jeden takyto nezmyselny test .. a nic, lebo nebol velmi dovod aby na nom boli 2 ciarky ...