Mám obavy, môžem otehotneť po porode desiatých dní aj z ochranou, vie mi niekto poradiť alebo ma stým niekto skusenosti, ďakujem vopred za každu odpoveď.
Tak ja si hlavne neviem predstaviť mať 10 dní po pôrode sex, to že by si otehotnela ešte môže byť potom tvoj najmenší problém
@ninka99865 máš pravdu, ale myslíš si že možem v tom byť neviem, čo mám robiť a zase drúhe dieťa nechcem hneď po porode 😐
@matullienka čo tým myslíš ?
@judmila evidentne si koledujes o nejaký zápal alebo infekciu, veď pre pána aj telo sa po pôrode potrebuje zahojiť
Vies vobec preco aa sestonedelie tak vola?
@matullienka myslíš si že mám informovať aj gynekologa čo mi na to povie ?
Skor by som sa obavala infekcie. 10 dni po porode este nemohol nabehnut cyklus ani omylom.
@judmila no čo ti povie závisí ťa pod čiernu zem, že si nezodpovedná. Prosím ťa koľko máš rokov?
@judmila menštruáciu si po pôrode v prvom rade ešte ani nemala nie, že ti už skončila pre boha prečo si nič nenastudujes predtým ako si spravíš dieťa?
Mne je mierne na vracanie ked citam ze niekto par dni po porode chce alebo ozaj ma sex. Keby aspon par tyzdnov tak budis
Tak teraz si budes musiet stale davat pozor,nielen cerstvo po porode ked nechces otehotniet
@matullienka máš pravdu tak čo mám robiť mám 26 rokov, sex by som nemala určite ale z ochranou sme si z mužom povedali určite sa tam nejaka spermia z ochranou nevojde a teraz sa toho najviac obávam aj z iných tažkosti 😐
@judmila no na 26 rokov sa správaš veľmi nezodpovedne sama voči sebe. Fakt nechápem ako môže byť niekto s prepáčením takýto hlúpy 🤦 Najskôr sa nauč rozmýšľať a potom konať
Preboja ja snad snivam. Chovas sa jak kralik, mas 26 rokov ale evidentne okrem toho kde mas dieru na sexovanie a rozpravanie nevies o svojom tele nic. Ze menstruacia mi uz skoncila. Ked si bola v porodnici a hovorili ti o 600nedeli, cisteni maternice a pod si co robila miesto pocuvania? Myslela jak si doma vrznes?
Nemam slov zenska. Chod sa prosim ta dovzdelavat o zakladnych veciach. Ani ako prvorodicku ta to neospravedlnuje.
@matullienka viem stalo sa poraď mi potom čo mám robiť a čoho sa mám najviac obavať, ale bajviac sa obávam duhého tehotenstva zase
@judmila no ja by som sa skôr obávala infekcie ako tehotenstva, fakt keď zdravý rozum absentuje tak je to čistá katastrofa. Potom keď s infekciou skončíš v nemocnici budeš spokojná 🙈
A darmo sa rozculujs na @jj298 ona má pravdu. Aj zvieratá vedia, že po pôrode sa potrebuje telo zotaviť len určitý ľudia s tým majú stále problém
Chudera, ste jej riadne naložili. Myslim, ze uz by tých kopancov stačilo, vyburili ste sa dodatočne, môžete začať svoj bežný deň mimo MK. Spravila chybu, uz to nezmení a pod vlak kvôli tomu skákať nebude.
@judmila predpokladám, ze budeš mat nejakú kontrolu u svojho gyn, ci sa hojis ako máš, takže on ta skontroluje. Ak by si pociťovala subjektívne ťažkosti skor, určite k nemu choď hneď. A uz prosím vydrzte so sexom aspoň do kontroly lekára, nic Vam snáď neujde 🙂 a tehotenstvo s ochranou je malo pravdepodobné najmä tak skoro po pôrode.
Prosím ta čítaj s porozumením..nie tehotná nebudeš...
Toho sa báť nemusíš,a prepadnúť pod čiernu zem by si sa ale aj tak asi mala..
Ženy ti chcú naznačiť,že hazardujes so svojím telom .
Riskujes zápaly hneď po pôrode..
A nie je to sranda ,muž sa Vám potom postará o bábätko, keď ty budeš riešiť problémy, za ktoré si môžeš sama?tu vôbec nejde o to ,či ste mali ochranu preboha..rodila si pred 10 dňami..ze ta vôbec sex napadne ..26 ročná.. ach jaj
@judmila no prepac ale na to sa nic slusne povedat neda. Rozmyslaj pred tym nez take nieco spravis a potom sa tu nemusis triast. Sanca ze budes tehotna je taka mala ze to ani nestoji za rec. Zato mozes mas ine nie menej vazne problemy. Tych by si sa mala bat viac. Boze jak keby neslo vase potreby vyriesit inak ako prave pohlavnym stykom.
Paneboze zena, ty si prvy den vo vlastnom tele alebo co??? Ty nevies ze po porode ked krvacas, to nie je menstruacia??? Sex 10dni po porode?? Uff, to kto z vas nemohol vydrzat??
Za prve tehotna urcite nie si, s ochranou ci bez, po porode, kym sa cela maternica da dokopy, tak to nejaky cas trva… menzes Ti taktiez nabehne az po niekolkych mesiacoch, pocas nasledujucich 6 tyzdnov-preto sa to vola sestonedelie -zena moze striedavo krvacat, raz ano, raz nie, telo sa cisti. Nie je to menstruacia.
Prepáč, ale ty si trošku jednoduchšia, že? Podľa toho ako píšeš,nemáš ani poruchy, čo sa po pôrode s tvojim telom deje🤦♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@judmila tak hlavne by som sa obávala, že som nedodržala šestonedelie 🤷♀️