Môžem otehotneť po pôrode s ochranou?

judmila
3. máj 2023

Mám obavy, môžem otehotneť po porode desiatých dní aj z ochranou, vie mi niekto poradiť alebo ma stým niekto skusenosti, ďakujem vopred za každu odpoveď.

ninka99865
3. máj 2023

@judmila tak hlavne by som sa obávala, že som nedodržala šestonedelie 🤷‍♀️

matullienka
3. máj 2023

Tak ja si hlavne neviem predstaviť mať 10 dní po pôrode sex, to že by si otehotnela ešte môže byť potom tvoj najmenší problém

jj298
3. máj 2023

@judmila preco si nevazis vlastne telo?

judmila
autor
3. máj 2023

@ninka99865 máš pravdu, ale myslíš si že možem v tom byť neviem, čo mám robiť a zase drúhe dieťa nechcem hneď po porode 😐

judmila
autor
3. máj 2023

@matullienka čo tým myslíš ?

matullienka
3. máj 2023

@judmila evidentne si koledujes o nejaký zápal alebo infekciu, veď pre pána aj telo sa po pôrode potrebuje zahojiť

bejbypd
3. máj 2023

Vies vobec preco aa sestonedelie tak vola?

judmila
autor
3. máj 2023

@bejbypd viem a teraz sa bojím 😐

judmila
autor
3. máj 2023

@matullienka myslíš si že mám informovať aj gynekologa čo mi na to povie ?

lauriik
3. máj 2023

Skor by som sa obavala infekcie. 10 dni po porode este nemohol nabehnut cyklus ani omylom.

matullienka
3. máj 2023

@judmila no čo ti povie závisí ťa pod čiernu zem, že si nezodpovedná. Prosím ťa koľko máš rokov?

judmila
autor
3. máj 2023

@lauriik no neviem menštruácia sa mi už skončila a šita som po porode vôbec nebola nemám stým skúsenosť 😐

matullienka
3. máj 2023

@judmila menštruáciu si po pôrode v prvom rade ešte ani nemala nie, že ti už skončila pre boha prečo si nič nenastudujes predtým ako si spravíš dieťa?

ivik4
3. máj 2023

Mne je mierne na vracanie ked citam ze niekto par dni po porode chce alebo ozaj ma sex. Keby aspon par tyzdnov tak budis
Tak teraz si budes musiet stale davat pozor,nielen cerstvo po porode ked nechces otehotniet

judmila
autor
3. máj 2023

@matullienka máš pravdu tak čo mám robiť mám 26 rokov, sex by som nemala určite ale z ochranou sme si z mužom povedali určite sa tam nejaka spermia z ochranou nevojde a teraz sa toho najviac obávam aj z iných tažkosti 😐

matullienka
3. máj 2023

@judmila no na 26 rokov sa správaš veľmi nezodpovedne sama voči sebe. Fakt nechápem ako môže byť niekto s prepáčením takýto hlúpy 🤦 Najskôr sa nauč rozmýšľať a potom konať

alissa1222
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
judmila
autor
3. máj 2023

@ivik4 viem moja ale čo mám robiť povec bolo to z ochranou myslíš si že môžem v tom byť a, áno som nezodpovedná 😐

jj298
3. máj 2023

Preboja ja snad snivam. Chovas sa jak kralik, mas 26 rokov ale evidentne okrem toho kde mas dieru na sexovanie a rozpravanie nevies o svojom tele nic. Ze menstruacia mi uz skoncila. Ked si bola v porodnici a hovorili ti o 600nedeli, cisteni maternice a pod si co robila miesto pocuvania? Myslela jak si doma vrznes?
Nemam slov zenska. Chod sa prosim ta dovzdelavat o zakladnych veciach. Ani ako prvorodicku ta to neospravedlnuje.

judmila
autor
3. máj 2023

@jj298 No prepáč, ale nemusíš mi nadávať je to tu o diskusií, áno spravila som chybu dufám že niesom jediná lebo sa prepadnem pod zem, a nechcem sa hadať, teraz mám obavy o tom čo bude to je asi všetko ale keď mi nevieš poradiť tak neodpisuj na môj prispevok

judmila
autor
3. máj 2023

@matullienka viem stalo sa poraď mi potom čo mám robiť a čoho sa mám najviac obavať, ale bajviac sa obávam duhého tehotenstva zase

matullienka
3. máj 2023

@judmila no ja by som sa skôr obávala infekcie ako tehotenstva, fakt keď zdravý rozum absentuje tak je to čistá katastrofa. Potom keď s infekciou skončíš v nemocnici budeš spokojná 🙈
A darmo sa rozculujs na @jj298 ona má pravdu. Aj zvieratá vedia, že po pôrode sa potrebuje telo zotaviť len určitý ľudia s tým majú stále problém

lvulik
3. máj 2023

Chudera, ste jej riadne naložili. Myslim, ze uz by tých kopancov stačilo, vyburili ste sa dodatočne, môžete začať svoj bežný deň mimo MK. Spravila chybu, uz to nezmení a pod vlak kvôli tomu skákať nebude.

@judmila predpokladám, ze budeš mat nejakú kontrolu u svojho gyn, ci sa hojis ako máš, takže on ta skontroluje. Ak by si pociťovala subjektívne ťažkosti skor, určite k nemu choď hneď. A uz prosím vydrzte so sexom aspoň do kontroly lekára, nic Vam snáď neujde 🙂 a tehotenstvo s ochranou je malo pravdepodobné najmä tak skoro po pôrode.

bejbypd
3. máj 2023

Prosím ta čítaj s porozumením..nie tehotná nebudeš...
Toho sa báť nemusíš,a prepadnúť pod čiernu zem by si sa ale aj tak asi mala..
Ženy ti chcú naznačiť,že hazardujes so svojím telom .
Riskujes zápaly hneď po pôrode..
A nie je to sranda ,muž sa Vám potom postará o bábätko, keď ty budeš riešiť problémy, za ktoré si môžeš sama?tu vôbec nejde o to ,či ste mali ochranu preboha..rodila si pred 10 dňami..ze ta vôbec sex napadne ..26 ročná.. ach jaj

jj298
3. máj 2023

@judmila no prepac ale na to sa nic slusne povedat neda. Rozmyslaj pred tym nez take nieco spravis a potom sa tu nemusis triast. Sanca ze budes tehotna je taka mala ze to ani nestoji za rec. Zato mozes mas ine nie menej vazne problemy. Tych by si sa mala bat viac. Boze jak keby neslo vase potreby vyriesit inak ako prave pohlavnym stykom.

zenulkaaa
3. máj 2023

Paneboze zena, ty si prvy den vo vlastnom tele alebo co??? Ty nevies ze po porode ked krvacas, to nie je menstruacia??? Sex 10dni po porode?? Uff, to kto z vas nemohol vydrzat??
Za prve tehotna urcite nie si, s ochranou ci bez, po porode, kym sa cela maternica da dokopy, tak to nejaky cas trva… menzes Ti taktiez nabehne az po niekolkych mesiacoch, pocas nasledujucich 6 tyzdnov-preto sa to vola sestonedelie -zena moze striedavo krvacat, raz ano, raz nie, telo sa cisti. Nie je to menstruacia.

judmila
autor
3. máj 2023

@jj298 máš pravdu počkam už do šestonedelí a pojdem u svojho gynekologa uvidím čo mi na to povie alebo čo my vlastne on povie ako sa to zahojilo dúfam že bude všetko v poriadku 😐

judmila
autor
3. máj 2023

@lvulik ďakujem áno určite pôjdem u svojho gynekologa bez pochyby, a ďakujem za odpoveď 😐

domka222
3. máj 2023

Prepáč, ale ty si trošku jednoduchšia, že? Podľa toho ako píšeš,nemáš ani poruchy, čo sa po pôrode s tvojim telom deje🤦‍♀️

judmila
autor
3. máj 2023

@domka222 dobre viem, čo sa deje po porode z mojím telom aj napriek tomu, som mala sex z mužom samozrejme z ochranou a teraz mi poniektoré môžte nadavať že som nezodpovedná ale čo už sa stalo teraz si neviem sama poradiť a uvažovať o tom čo bude ďalej 😐

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre