Baby môžem ostať tehotná keď užila tabletku po??
@simona1998 ok vtedy budem vedieť aj ja ale ja som chcela vedieť či niekto má skúsenosti stým .či je to možné alebo nie.moja gynekologička má dovolenku
@elsaanna1 ak si užila tabletku v ten čas Ako máš napísané v príbalovom letáčiku tak by si tehotná byt nemala 🙂
@simona1998 no tak na druhý deň okolo11tej som si hneď dala.a ak by som aj ostala tehotná tak to nič asi dieťatku by malo byť či??
@elsaanna1 Pre čo najvyšší účinok je potrebné užiť najneskôr 72 hodín po nechránenom pohlavnom styku.
páči , čiže tehotná by si byt naozaj nemala 🙂 a ak by si bola by sa nič nestalo .
Kamoška už má z tejto " pilulky " doma 5 mesačne bábätko takže môžeš 😁
Samozrejme ze áno, tuším je to aj v pribalovom letáku aj na nete to nájdeš
@simona1998 tak určite by sa nič nestalo čo už tak by sme privítali.len sa trošku obávam či to bolo ako nemôže ublížiť bábätku
Ano, mozes.
@elsaanna1 ja som ju užila 4 x za život. A nebolo babo. A to niekedy aj po 40 hodinách
@elsaanna1 ahoj. Ja som uzila tabletku cca 20h po styku. Menstruaciu som dostala presne ako som mala. Po skonceni menstruacie asi tyzden som si spravila test a negat. Na dalsi mesiac mi prisla menstruacia ako mala a tiez som si preistotu spravila test a negat. Takze som si bola ista ze zabralo. No dalsi mesiac neprisla... Urobila som test a pozit. Isla som ku gyn. A bola som v 8tt. Mne ani test skor nic neukazal😔🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@elsaanna1 takýchto otázok tu je aj 5 za deň . 😀 uvidis keď bude mat prísť menzes či príde alebo nepríde ;)