Ahojte som 2 mes po porode sekciou , mali sme s manzelom styk prvy od decembra 2021 kedze sme nemohli pocas rizikoveho tehu, no a zial nestihol no… mozem ostat tehotna? To asi hej viem no 😞 a co robit aby to tak nebolo? Okrem tabletky?
A otazka hlavna je ze preco som vnoci zacala opat krvacat ked 3.10 mi skoncila mrcha (prva) a bolesti mam podbruska normalne klasicky akoby som dostala opat svoje dni… (a nie nemali sme ziadne orgie trojhodinove ani nic extremne aby poranenia vznikli) dakujem za kazdu radu..
@evia13 utorok som bola na kontrolu a povedal ze je ok vsetko a mozem vsetko uz .. dokonca aj cvicit tak neviem no …
@evia13 a pisala som tam tak pockam oni zvyknu mi odpisat
@evia13 no tak vraj to moze byt ovulacne krvacanie … nic viac som nedostala odpoved :(
@terrinka14 ak to bolo ovulačné krvácanie, tak by som sypala pre tabletku po
@terrinka14 no je tu veľká pravdepodobnosť, že si mohla otehotnieť.
@evia13 poda mna to nebude ono lebo je to silnejsie a dkor by som povedala ze je to menzes lebo uz silnejsia a viac krvi ide zo mna
@terrinka14 2 mesiace po sekcii cvičiť, waw, ty máš zázračné telo
@terrinka14 zbytočne budeme špekulovať. O pár dní si urob test a uvidíš.
Je velky problem nasadit si kondom,ked sa neviem ovladat a mam zenu tesne po sekcii?Zrejme hej 🤔 Teraz uz len cakat a dufat.
@evia13 to urobim teda ale krvacam no som zvedava velmi najhorsie je to ze den po sekcii ma zas uspavali a cistili lebo sa mi v brusnej dutine hromadila krv tak sa toho bojim cinzas daco tam nieje
@lenkadenisa tak dr mi povedal ale ja necvixim staci mi okolo babatka 🙈
@iwesska no tak je kedze keby sme pouzili mam komlet vsetko vHadzane kedze alergia je svina :( a nejde ani tak o to ako o to krvacanie neviem preco nadpis mi upravili
@terrinka14 je to predsa ešte krátko po pôrode, môžeš mať rozhádzané hormóny a aj tá menštruácia je všelijako. Ale keď si mala taký problém, to krvácanie do brušnej dutiny, ja by som určite šla k lekárovi, aby ma pre istoty poslal na sono s bruchom
@evia13 ved hej povedal ze ak to bude trvat 3 dni tak musim na vysetrenie lebo to nebude ovulacne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@terrinka14 mala by si zájsť na gyndu. Podľa mňa, asi bolo ešte skoro na sex. Po pôrode to môže byť ešte také všelijaké. Určite choď zajtra na tú gyndu