Nehnevajte sa ze zacinam novu diskusiu ktora tu na forume je 100x.Ospravedlnujem sa.len nechce sa mi to tu hladat a potrebovala by som radu od vas,ktore ste uz skusenejsie a viete toho viac.Chcela by som sa spytat ze ci je mozne ze otehotniem ked som s partnerom mala pohlavny styk pocas menstruacie teda prve dva dni to boli spravil sa do mna na plno bolo to dna 19.7.a mam dost nepravidelny cyklus...ci je teda mozne tehotenstvo a ci si mam spravit tento tyzden pre istotu test.dakujem a este raz prepacte.
@michaelamichaelamichaela ja som otehotnela počas menštruácie..🙂) ale každopádne prajem nech to dopadne tak,ako si praješ a nech je všetko v poriadku 😉
ste velmi zlate dakujem 🙂 tak teda zajtra si idem hned kupit test 🙂 a dam vediet 🙂 🙂
@michaelamichaelamichaela aj mne ms chodila kadejak a otehotnela som v období keď som už mala mať ms 😉
ja sa len koli tomu pytam ze ci je ozaj mozne ze otehotniem pretoze vela je toho popisane na internete ze proste zena nemoze byt tehotna na kolko krv vyplavi spermie atd atd.ze je to z hladiska biologie nemozne,
@michaelamichaelamichaela daj vediet. a chcela by si ci este je cas?
Aj zenam ktore nemozu pocat dieta lekari odporucaju skusit prave v obdobi menstruacie...kazdopadne drzim palce aby to dopadlo podla tvojich predstav kedze mozne to je
ja by som si velmi priala mat dieta,i ked mam 21,s priatelom zijeme v jednej domacnosti a on si velmi praje mat dieta len my zvykne pripominat ze este skolu mam nech dokoncim a ze teda ja sa musim citit na materstvo.a sam mi povedal ze pocas menstruacie nemozem otehotniet :D tak som zvedava 🙂
no ked mas nepravidelny cyklus, aj ovu moze byt hocikedy, teda otehotniet mozes aj pocas ms.... ale s tym testom by som pockala min. do terminu dalsej ms, ci pride, ci nie...lebo je to zbytocne vyhadzovanie peniazkov, my sme babo planovali, a prvy pozitivny test som mala 40DC, a cykly som mala 28dnove...viem, ze niektorym to ukazalo aj skor, ale najspolahlivejsie su vysledky ked uz ms meska. a teda drzim palce, ak si to babatko prajes, nech to vyjde 🙂
ano mozes otehotiet aj pocas menstruacie, ovulacia moze prebehnut totiz aj v tomto obdobi...su tam sice urcite faktory, ktore znizuju moznost otehotnenia, ako slaba vystelka maternice a podobne, ale v ludskom organizme nic nie je uplnym pravidlom 🙂 drzim palce nech to dopadne ako si prajes 🙂
tak akurat som si robila teh.test neaky lady max lebo lepsi nemali v lekarni a vysiell mi negativny. :(
ano mozes otehotniet aj pocas menzesu
@lulu_lu otehotniet nem9ze hocitkory den cyklu...otehotniet moze IBA pocas ovulacie....a ta moze byt kedykolvek
@milota164 nemoze...spermie od ms mozu pockat aj 5 dni....a vtefy napt na 10 den nastane ovulacia tak otehotnie vtedy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno, je to možné. Otehotnieť môžeš hociktorý deň v cykle, zvlášť, keď máš nepravideľnú men. Urob si test, veď to bolo už pred vyše desiatimi dňami. Ja by som si hneď teraz urobila 🙂 test.