Môžem ostať tehotná?

mirka960
23. apr 2022

Myslíte že môžem ostať tehotná ... Dneska sa domna spravil ...

dominika155
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ajko2011
23. apr 2022

Samozrejme...pri každom nechránenom styku je šanca

mirka960
autor
23. apr 2022

No uvidíme som asi 3mesiace po operácii mimomaternicového tehotenstva ... A odvtedy domna nepustil až teraz :/ nieje to pri skoro ?

petamich
23. apr 2022

@mirka960 tak nad tym uz je teraz asi zbytocne polemizovat ci je to skoro/neskoro 🤷‍♀️ kazdopadne ano kazdy nechraneny styk = nejaka sanca otehotniet

gabika42252
23. apr 2022

@mirka960 3 mesiace je optimalna doba... Ja som dokonca otehotnela skor po mimo... A to som bola kontrolovana IVF... Bolo mi odporúčané cim skor dokonca... Ze to nie je nutne odkladat... 🤷‍♀️

mauduska
24. apr 2022

@ajko2011 toto ani nie je pravda a po druhé, aj pri "chránenom" styku môže žena otehotnieť.. napr. kondóm mám pri bežnom používaní spoľahlivosť len nejakých 93%. Ja si sledujem cyklus, s manželom sa počas neplodných dní nechránime a je to úplne bezpečné. Funguje tak plno žien.

autorka - tehotná byť môžeš, samozrejme. Ak si nesleduješ cyklus, tak podľa kalendárika si plodná a potom máš šancu otehotnieť. Ak si sleduješ cyklus, tak vieš či si alebo nie si plodná a podľa toho máš aj šance na tehotenstvo..

janka11515
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre