Ahojte, pred 3 dňami som mala pohlavný styk pri ktorom sa do mna spravil a vcera mi začali plodne dni , je možné aby som ostala tehotna ?
je to možné
Ano je.
Áno.
Vzdy ked ho do teba niekto strci, je moznost ze budes tehotna 🤔
Penis+vagína+spermie=možné tehotenstvo
Ľahká matematika
je to mozne a velmi pravdepodobne cez plodne dni, odporucam dattabletku "po" ak nechcete baby
Vysoko pravdepodobné že sa vám to podarilo. Držím palce 🍀🙂
@evaachesa ja skôr tipujem, že chcela počuť niečo iné...
jasne
@spadnutaslivka tak bohuzial 😂
@spadnutaslivka no hádam by nebola taká blbá a išla s frajerom na plno keď vie že bude mať plodné dni (aj keď by ich nemala) 🙄💁
@evaachesa ako dlho si na MK? ale som zvedavá, čo napíše (ak vôbec)
keď chce otehotnieť, tak sa spýta, či si myslíme, že by sa to konečne podarilo. 99% ostatných otázok je o tom, že nechcú, ale či si myslíme, že sa tak mohlo stať
@spadnutaslivka ježkove oči...ale až takto? 😱 No uvidíme čo napíše 😄
Noo bolo by to nechcene 🙈 na tabletku po je uz neskoro ?
Ak si nemala ovuláciu včera ale len ti začali plodné dní mam taky pocit ze to sleduješ podľa kalendára v mobile tak nie ja si myslím ze tu je nízka pravdepodobnosť ze otehotnenies
@sunshine_18 nie podla kalendár, ja mam nepravidelne cykly tak musim to sledovať podla vytoku
A máš aj bolesti vaječníkov? Alebo iné príznaky ovulácie? Podľa mňa sa nemusíš báť a nabudúce sa pred ovuláciou radšej chráň aspoň kondómom alebo použite pbarmatex krém + by bolo dobre keby si merias bazalnu teplotu
Je to možné až pravdepodobne
Akoze sexovať naplno v plodnom období by bolo nechcené dieťa ? 😅😅😅 A kedy teda by bolo chcene ? Ak počas sexu budeš odriekat zaklínadlo počatia či čo 😁😁
Samozrejme že môžeš otehotnieť. Ženy ktoré túžia po dieťati majú styk presne v tom čase
Ale je pravda že málokomu sa to podarí na prvý krát, tak už teraz nestresuj, bude ako bude.. a nabudúce treba rozmýšľať skôr
@sunshine_18 no v nedeľu večer ma uz zacalo pichať vo vajecinkoch ako pri ovulacii
Nuž, mala si rozmýšľať skôr…🤷🏻♀️
No tak to neviem ja mam bolesti vaječníkov deň pred a počas ovuláciu.. Mne to príde ze ste mali sex teda počas ovu a ten výtok bol už poovulacny ale každé telo je iné.. No už to nezmeníš bude ako ma byt
pockaj, ci bude meskat ms a sprav test, budes mat odpoved
Nepochopím.. Dieťa nechcem, alé strúham to bez ochrany. Aj keby nemám plodne dní a deti nechcem tak sa chránim všetkým možným...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ano, je to mozne