Pred 6 dnami som mala styk nechránený a dnes mam ovulaciu mozem ostat tehotna ?
@1aduliatko1 test mi ukázal
a ovu test robíš pravidelne viac dní, alebo len dnes, až tak vidíš, či čiarka na ovulačnom je silná až silnejšia ako testovacia
A to, ze mas pozitivny ovu test, neznamena, ze ovulacia je prave vtedy, nastava zvacsa do 24-48 hodin. Najlepsie je, ked si merias bazalnu teplotu, tak ked Ti vystupi a ostane vyssia dalsie dni o cca 0,2 a viac stupna ako teploty predtym, tak vies, ze v posledny den tej nizkej teploty bola ovulacia. Ja som otehotnela zo sexu 2 dni pred ovu. Ale mali sme sex aj v den ovu a nic v ten mesiac. Alebo 4-5 dni pred ovu sme mali sex a tehotenstvo z toho nebolo. To je len hadanie a tipovanie takto. Aj tie testy, len orienracne cca. A este, aj ked teplota vystupi, nemusela ovu prebehnut, ale vytvorila sa cysta. Dalsia moznost. Takze tak nejako...
ak ti teraz vyšiel ovu test pozitivny, (testovacia ciarka silnejsia ako kontrolná), ovu bude pravdepodobne do 24-48hodin .. ked prirátas že si mala sex pred 6 dňami, podla mna sanca blížiaca sa nule. hovori sa o tom ze spermosky preziju cca 3 dni, niekde píšu aj viac ale myslím že môžeš byť v kľude
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ako vieš, že presne dnes máš ovuláciu? nikto nevie, či sa ti neposunula, spermie vydržia 2-4 dni... možno môžeš, možno nie...