Môžem ostať tehotná?

24. jan 2024

Babule mala by som otázku. S priatelom sme mali styk 4 dni po menstruacii. Išli sme viac krát po sebe ale spravil sa len raz na konci. Menstruacia začala 4 januára do 8. Mám tak 28-29 dňový cyklus . Spravil sa mimo mňa hneď som dala aj sprchu. Ovulacia býva u mňa tak v strede na ten 15 deň. Môžem ostat tehotná ? Styk bol 12teho. Plodne dni vychádzali na 18. Ďakujem už jedno mám a nechcem ďalšie 😂 len nejak sme sa neubránili

erickatt
24. jan 2024

Tak, vzdy tam je sanca ci riziko?

zuzi0911
24. jan 2024

Šanca je

lalilla
24. jan 2024

Ja nechapem ako sa dvaja co uz dieta nechcu nevedeli ubranit, prepac.
Ak mavas presne cyklus a plus minus ovulku v 18den a urobil sa posledny x mimo za mna sanca je mala.
Ak si ovsem mala ovu posunutu, alebo nahodou mu nieco uslo, spermia prezije za ideslnych podmienok aj niekolko dni, tsk vtedy jasne ze mozes byt.

autor
24. jan 2024

@lalilla ovulku som nikdy posunutu nemala max o jeden deň 🙂

doris11
24. jan 2024

Nejak sme sa neubránili 😀 riziko tam je no

kengurica
24. jan 2024

Ako vieš kedy máš ovulaciu? Robila si si testy, alebo merala bazálnu teplotu? Ovulácia vôbec nemusí byť v strede medzi menstruáciami...
No a sprcha po sexe je iba z hygienického dôvodu. To, či sa jedna spermia má dostať cez krčok, tomu sprcha vôbec nezabráni.

misulkar
24. jan 2024

Vždy keď máš sex, tak je šanca, že sa zadarí...
A ozaj - čo s tým má sprcha? 🙈🤔
Ak nechceš druhé dieťa, tak máš dve možnosti - používať nejaký druh antikoncepcie (aj keď žiadna "nie je na 100%") alebo sexuálna zdržanlivosť.

domka222
25. jan 2024

Hneď som sa išla osprchovať, však ale to je po sexe normálne. Či čo si myslíš ,že to z teba všetko vytieklo a zbytok si vysprchovala?

lucia147852
25. jan 2024

Keď nechcem dieťa, chranim sa. Nie ste hádam zvieratká v ruji, ktoré sa chrániť nevedia. Ak sa udržať neviete, tak snáď ako dospela žena vieš, že pri nechránenom styku mozes otehotnieť a musíš vedieť prijať následky. My nemáme vestecku guľu, či nejaká tá spermia šla či nie. Nabudúce viac rozumu a menej “neubranenia sa”

moonikajan
25. jan 2024

Nič z toho čo si vymenovala nebráni otehotneniu. Mala si si kúpiť tabletku po ak sa chceš vyhnúť tehotenstvu. Nabudúce aspoň spermicídne čípky ak už nič iné.

martinka13
25. jan 2024

Áno je. Aj keď malá

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre