Ahojte, možno blbá otázka ale s priateľom som mala pohlavný styk keď bol opitý a nevie ci sa spravil do mna (ja som to tiež nezaregistrovala) dnes mam ovaluciu a styk sme mali pred 4 dňami... je šanca žeby som ostala tehotna ?
Pred ovulaciou maš najväčsiu šancu ostať tehotna.
Sanca je vysoka... tak teraz uz len cakat, na tabletku po je uz aj tak neskoro... uvidis o desat dni si sprav test.
Ano, sanca je.
ovulaciu mas odsledovanu alebo podla aplikacie? ta podla aplikacie je iba orientacna, takze sanca je 100% az 0% - ak mas odsledovanu ovulaciu, tak ano sanca tam je, v opacnom pripade, ak len podla aplikacie, tak mozno bola naozaj prave vtedy a sanca vysoka alebo ani nie a mozno ovulujes inokedy a sanca ziadna
v skratke uvidis 🤷♀️
Šanca určite je 😊👍
Ked sa tentoraz nezadari, tak na tvojom mieste by som pouvazovala o ucinnejsej antikoncepcnej metode. Spoliehat sa na to, ze vcas vytiahne ak nechcem dieta mi nepripada ako najlepsi sposob ochrany
:D no vy budete ale skvelí rodičia :D
Mam dceru zo sexu 7 dni pred ovulaciou. 🙂 Vsetko je mozne.
Áno spermie môžu prežiť aj 5dní závisí od života schopnosti a kvality spermií.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Možnosť tam je my sme mali nechránený sex 4dni pred oči a je z toho baba vlastne už druha