Môžem mať tehotenský tesť na 8. deň od pohlavného styku?

katika1811
24. apr 2021

Mozem mat pozit. Test 8den od pohlavneho styku? Kde sme len 2 min sli bez ochrany a nasledne s ochranou a az po case bolo vyvrcholenie? Moze to robit aj psychika?

simonkasim
24. apr 2021

@katika1811 po 8 dňoch asi nie.. To by sa muselo uhniezdit hneď najskôr po 6 dňoch cca a bol by to asi len duch.. A keď nebolo vyvrcholenie dnu je to veľmi malá pravdepodobnosť 🙂

zuzanockamt
24. apr 2021

@katika1811 áno, môže byť pozitívny test...pri druhom dieťati došlo vtedy k uhniezdeniu a na 9DPO pozitívny test

simonkasim
24. apr 2021

@zuzanockamt a normálne pozitívny alebo len "duch" lebo co pozerám skúsenosti žien vždy to bol len duch alebo musela prebehnúť ovulacia skôr.. Mne ducha ukázalo cca 10 - 11dpo aj to som musela efekt dávať aby ho bolo vidieť na foto 😂 al zas stane sa ze aj skôr ukáže no.. Každá sme iná

zuzanockamt
24. apr 2021

@simonkasim bolo to slabé, ale čiarka to bola, vedela som, že bude pozitívny, keďže som merala BT, vedela som presne, kedy bolo uhniezdenie

katika1811
autor
24. apr 2021

@zuzanockamt ono velmi slaba ciarka a neplanovane necakane som len pol rok po porode takze sa obavam co bude snad len falošné pretoze uz mam 2 deticky s druhe tehotenstvo som. Mala hrozne a rizikové

zuzanockamt
24. apr 2021

@katika1811 tak už len čakať...ja som mala obe deti na začiatku veľmi slabú čiarku, no obe extrémne plánované 😂 merala som aj BT, takže aj bez testu som vedela, že to vyšlo

simonkasim
24. apr 2021

@katika1811 ukáž posli aká je 🙂

simonkasim
24. apr 2021

@zuzanockamt ja som 11 dpo a viditeľný duchovia na 2 testoch 😂

zuzana1688
24. apr 2021

@katika1811 Ahoj po aspoň 14 dní počkať, potom si urob test ale najpresnejšie sú výsledky z krvi u tvojho gynekológa.

zuzana1688
24. apr 2021

@zuzana1688 Inak moja skúsenosť Clearblue digital test na 99% spoľahlivý

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre