Môžem mať silno pozitívny test 8 dní pred menzesom?

marticka92
24. jan 2023

Dobry den, chcem sa spytat ci mozem mat test takto silno pozitivny 8dni pred ms? Ci je mozne ze som otehotnela hned po predoslom menzese ktory som mala az 23 dni po meskani a trval 5 dni a bol 4.1. Styk sme mali cely cas pocas plodnych dni ktore mi apka cca ukazuje. Dakujem

sundew
24. jan 2023

@marticka92 mohla si mat velmi posunutú ovulaciu;ja som malq taky test 5 dni pred očakávanou MS

marticka92
autor
24. jan 2023

@sundew teraz mam dilemu kedy navstivim gynekologa

anavixy
24. jan 2023

Tak si skus urobit test, co ukazuje tyzdne. Ale ked zavolas gynekologovi a povies o co ide, tak ta usmerni a objedna podla uvazenia.

janetinka27
24. jan 2023

@marticka92 appka v tomto nie je velmi napomocna, moze urobit viac skody ako uzitku, pokial nesledujes aj ine znamky prebiehajuceho cyklu. zrejme mas aj nepravidelnu ms, ked ti ta predosla tolko meskala. ovu teda bola v inom termine, bola uz skor, cize keby si neotehotnela, ms by prisla urcite skor ako o osem dni. hlavne je, ze sa ti to podarilo aj za tychto podmienok, drzim palce a zelam ti pohodove a zdrave tehotenstvo

marticka92
autor
24. jan 2023

@janetinka27 dakujem krasne ale toto by bolo uz 4te tehotenstvo mam totiz 3och chlapcov velkych

banalu
24. jan 2023

@marticka92 drviva vacsina gynekologov sa riadi podla poslednej MS. Minimalne treba pockat do dna ocakavanej ms, a az ked naozaj meska tak volat. Najlepsie po 7tt, aj ked niekto objedna aj skor a potom je stres panika, lebo toto nevidno, tamto nebije... cim neskor ist, tym lepsie.
Inak vysoke hcg moze znamenat okrem posunutej ovu, ci skorsieho oplodnenia (kamoska mala este 2x MS a 3ti jej neprisiel a na teste kolajnice), aj viacpocetne tehu.
Samozrejme ak si mala v minulosti problem, tak sa mozes objednat aj skor na vylucenie mimomaternicoveho tehu.
Drzim palce nech vsetko dobre dopadne.

bejka90
24. jan 2023

Akoze doost silne ciarky ja som take nemala v den terminu ms :D ale co som tu uz hore dole citala, tak ze mali zeny silnejsie ciarky tak skor pri dvojcatach...

ali999
24. jan 2023

Ja som takýto mala tiež 8dni pred MS . Žiadne dvojičky som nečakala ale ja som si v tej dobe sledovala ovulaciu testami takže viem, že vtedy som mala ovulku 2dni po skončení predošlej MS .a celý čas to potom aj tak vychádzalo. Mala bola vždy o vyše týždňa "vacsia" 🙂

alina765
24. jan 2023

Co ta to napadlo robit test 8 dni pred ocakavanou ms😂🙆🤷🤷🤷
Inac Gratulujemmm krasne testy 😍😍😍.

marticka92
autor
25. jan 2023

@alina765 no citim sa inak tak preto dnes poobede som robila dalsi test a vysiel tiez pozitivne v podbrusku take pnutie bolia makrize a casto chodim na malu a kedze mam uz 3 deti toto som necakala ani nahodou.

elizita
25. jan 2023

@marticka92 píšeš že ste mali styk počas plodných dní,tak si to mohla očakávať 🙂

iwesska
25. jan 2023

Trosku nechapem..."styk sme mali cely cas pocas plodnych dni"....to znie ako snazenie. A potom dodatok "som to necakala ani nahodou" A co si teda cakala,ked nie tehotenstvo?🤨 8 dni pred MS neexistuje takato silna ciara. Vsak to je len cca tyzden po oplodneni. To mas najskor z predosleho cyklu,alebo posunuta ovulka v tomto cykle.Este moze byt viacpocetne tehotenstvo.

marticka92
autor
25. jan 2023

@iwesska preklep necakala som to tak skoro. A posledne kramy som mala 4.1 teoteticky mozem byt v 4tt. Takze nechaoem preco taka odpoved odmerana

iwesska
25. jan 2023

@marticka92 Tak ake vstupy,take vystupy🤷‍♀️ Nic zle som ti nenapisala,neviem preco sa citis dotknuta. Zavolaj lekarovi,vysvetli mu to a on posudi,kedy mas prist.

mamulik10
25. jan 2023

@marticka92 mozes... 8 dni pred MS som mala aj ja. A dnes tu vedľa mňa lezi 2 týždňový spunt. Gratulujem

marticka92
autor
25. jan 2023

@mamulik10 este sa netesim mam myom na maternici tak mam obavu. Este mam tyzden do ms este moze prist. Ale citom sa divne.

l_u_c_k_a111
25. jan 2023

@marticka92 ja som mala tiez myom na maternici a mne tiez cca tyzden pred menzesom ukazalo take ciarky ako tebe dvojicky som necakala ale mala som posunutu ovulaciu o trosicku skor 🙂 testy som si robila preto lebo mama povedala ze sa spravam divne ze nech si urobim test a bum krasne 2 ciarky ziaden duch 🙂 teraz sa tesim z 2 mesacneho chlapceka 🙂 drzim ti prsty 😊

marticka92
autor
26. jan 2023

Dievcata je to jasne som cca v 4tt. Dnes digi ukazal

marticka92
autor
2. feb 2023

Baby pravdepodobne som vcera potratila na usg vidno len vak bez plodu. Jetam v nom vraj krv je moznost ze sa babetko este ukaze?? Ci je to uz stratene, krvacala som cca hodinu. Od vtedy len spinim.

marticka92
autor
2. feb 2023

A este ma neposlal ani na kyret ani nic poslal ma domov stym ze sa uvidi podla hcg🤷‍♀️

casillas28
2. feb 2023

@marticka92 no ak si tak 4-5 tyzden on nema co velmi urobit len ti sledovat hcg a az okolo 7-8 tyzdna urobit zaver ci tam plod je alebo nie a ci mu bije srdiecko..preto sa k lekarke ma chodit az v takom termine a nie skor...kyret mozno nebude treba preto ta tam neposlal...vsak mozno sa to spusti same a vycistis aa sama a mozno sa plod este ukaze ...nik nevie..musis cakat

casillas28
2. feb 2023

@marticka92 inak pisala si ze mas 3 deti uz...ma prekvapuje ze o takychto veciach nemas aspon trosku prehlad..lekar postupuje spravne..je to na prirode

marticka92
autor
2. feb 2023

@casillas28 nikdy som potrat neriesila nikdy sa mi takato vec nestala preto o tom viem velmi malo. Nie zeby som bola nejaka hlupacka a zabudla som spomenut ze som krvacala twleraz len spinim preto som sa pytala konkretne.

casillas28
2. feb 2023

@marticka92 drzim palce aby si to riesit ani nemusela...uvidi sa casom 🙂

marticka92
autor
6. feb 2023

Hcg lrn 49.49. Nic na usg neni vidno hrozne bolesti aj vcera vecer a celu noc dnes je to uz lepsie.

marticka92
autor
7. feb 2023

@casillas28 prv mi povedal ze som potratila a teraz ze hcg stuplo ale velmi pomaly chxe cakat co bude dalej hcg necelych 60 hodnota.

soldi
7. feb 2023

@marticka92 na sone vidno az o hcg 1000. 60 je velmi nizka hodnota, ale malo by sa brat kazdy druhy den, kedze rastie skokovo.
na povzbudenie - sesternica tiez krvacala, bola v nemocnici. brali jej hcg v piatok a potom v nedelu. v pondelok pocula dr ako sa rozpravaju, ze to nebude dobre, lebo hcg malo stuplo (prvy odber bol 30 000 a druhy odber bol 40 000 - mal byt aspon 60 000).

tak uz to brala za stratene, aj doktori. a cuduj sa svete, napriek tomu, ze hcg nestupalo ako malo, tak ubehli odvtedy 3 tyzdne a babatku sa pekne dari 🙂

aj ked, tie bolesti sa mi nepacia. kazdopadne, takto na zaciatku je to vzdy hop alebo trop. uvidis ako sa to bude dalej vyvijat, neostava Ti nic ine nez cakat

marticka92
autor
9. feb 2023

@soldi podla poslednej menstruacie som mala byt uz v 6tt hacege stupalen po 10 takze bud to bol potrat a ostalo mi tam este nieco alebonuz sama neviem dnes je to 9den a ja stale krvacam cistu krv nie staru ale svetlu peknu normalnu, chce cakat do pondelka lenze mna uz zacal boliet aj zaludok a ked chodim zacne ma bokiet brucho podla mna bud isgo potrat alebo mmt, lekar cjce asi cakat kym dostanem zapal alebo noeco vaznejsie. V pondelom zas idem na odber to uz bude tyzfen po poslednom odbere. Bud nech sa to uz ukaze co to je alebo nech to vyjde tak ako ma aby som nemusela ist na kyretaz.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre