Môžem mať príznaky týždeň po oplodnení?

miriam1983
15. apr 2014

Cauko. Dievcata mozem mat priznaky tehu uz po necelom tyzdni od oplodnenie?

moonlightflower
15. apr 2014

@miriam1983 teoreticky....ja som vytušila tehotenstvo, keď mi začali krvácať ďasná pri umývaní zubov a to bolo tak 1-2t po zamiesení, takže nejaké signály byť môžu podľa mňa

belllinka
15. apr 2014

@miriam1983 To tazko. Ake mas priznaky?

miriam1983
autor
15. apr 2014

Dakujem za odpoved. Lebo uzivam AD a zajtra sa idem poradit s lekarkou. Len mam taky pocit,ze tehotna uz mozno som. Babatko by sme chceli a v sobotu som mala neskutocne motaky a takisto aj dnes. Ako keby som plavala a nemam vobec chut jest,je mi na zvracanie a ked som dnes zjedla plesnivy syr,kusok,len cakam,ci ho nevyhodim zo seba... tak premysl ci je to crevna alebo sa nam zadarilo...

miriam1983
autor
15. apr 2014

A mam tlaky v podbrusku,ako ked ma prist menstruacia.

milota164
15. apr 2014

to je asi skoro ale psychika je mocna 🙂 ved uvidis , drzim palce

kazunomiya
15. apr 2014

@miriam1983 mozes, ja som mala. Proste som tusila, ze som tehotna, lebo som sa citila inak ako sa v tej faze cyklu normalne citim. Ale teda nemala som nevolnost.
O par dni to ukazal test. Odporucam tiez test. A ak bude pozitivny vysad AD cim skor (po konzultacii s psychiatrom aj gynekologom) - ak sa neda vysadit, tak ber take, co sa pri tehotenstve mozu.

aliza
15. apr 2014

@miriam1983 nie, nemozes, technicky to nie je mozne ...totiz priznaky este nemas z coho mat 😎

miriam1983
autor
16. apr 2014

@kazunomiya 🙂 ved preto sa idem poradit s nimi. Ja vi,ze si vela ludi povie,ze preco nepockame. Ale kedze tie lieky mozem brat ktovve ako dlho,tak to by som cakala neviem dokedy...

buducamama
16. apr 2014

Ja som na treti den po oplodneni vedela,ze som tehotna,len ma zrazu rano tak naplo na vracanie,to bolo hned jadne.A tiez prsia ma boleli riadne a brucho ako pri menzese,ale to ma aj mesiac tak bolelo vsetko.Aj v noci...

buducamama
16. apr 2014

@aliza - ty si dobra technika.

kazunomiya
16. apr 2014

@miriam1983 daju sa dat take co sa aj v tehotenstve mozu, alebo vysadit postupne, to sa tiez robi pod lekarskym dozorom 🙂
tiež som brala AD a v tehotenstve som ich vysadila, u mňa to bolo možné prakticky ihneď, lebo už som mala i tak nízke dávky.

miriam1983
autor
16. apr 2014

@kazunomiya dnes som sa rpzpravala s psychiatrickou a povedala,ze ked sa tehptenstvo potvrdi,okamzite vysadit a najskor mi ich moze dat az v 12tom tyzdni. Beriem citalopram teva 20mg jednu tbl ranno,myslis ze to neuskodi a ze sa mi moje stavy uzkosti a paniky nevratia po vysadeni?

miriam1983
autor
16. apr 2014

@buducamama a kedy sisi robila test?

lorela
16. apr 2014

@miriam1983 Rozhodne áno, v mojom prípade to bolo už na 3. - 4. deň, čiže v čase uhniezďovania vajíčka 🙂

buducamama
16. apr 2014

@miriam1983 - toto ma naplo v pondelok a potom o dva dni som si robila,dva dni pred menzesom a uz mi ukazalo dve ciarky,nebola uplne silna,ale viditelna pekne.

miriam1983
autor
16. apr 2014

@lorela mam obavy hlavne kvoli tym liekom...bojim sa aby to neublizilo a ci zvlsdnem vysadenie. Lebo uz dtruhy vi treti den nemam vobec chut do jedla,chvilami.

buducamama
16. apr 2014

@miriam1983 - na tvojom mieste by som necakala,hned si sprav test a pokial mas priznaky,uz by ti to ukazalo,tie hormony tam uz budu.

lorela
16. apr 2014

@miriam1983 Keď máš obavy tak nečakaj a zájdi ku svojej lekárke, alebo aspoň zavolaj a poraď sa s ňou.

miriam1983
autor
16. apr 2014

@buducamama no pekne 🙂 ja mam menstruaciu dostat o dva tyzdne. Cize mozne oplodnenie mohlo byt po menstruacii. Viem,ze to nieje v case ovulacie,ale ja som bola tiez splodena pocas ,,neplodnych dni,,

buducamama
16. apr 2014

@miriam1983 - ked ste sa snazili,tak kludne moze byt,a dva tyzdne- to ti uz ukaze test,este dnes by som si ho robila😀

miriam1983
autor
16. apr 2014

@buducamama no oplodnenie mpzr byt tyzden,menstruaciu mam dostat o dva...

kazunomiya
16. apr 2014

@miriam1983 tiez som brala citalopram. ako dlho sa liecis, si bez priznakov? ako dlho uz si ok? lebo ja som uz nemala dlho problemy, tak som mohla vysadit a nebol to problem. tvoja lekarka by to mala vediet odhadnut, ale vysadzuje sa to postupne, ak je to mozne, inak mozes mat problemy z nahleho vysadenia liekov. ja uz nic neberiem a k doktorovi mam ist iba ak by sa mi zhorsil stav - uz som po porode a moze sa to stat, ale zatial som v poriadku. inak som si o tom lieku citala a zda sa, ze az tak strasne v tehotenstve neskodi, ale je pravda, ze moj porodnik povedal, ze v 1. trimestri je najlepsie nic nebrat.

adriana84
16. apr 2014

pri obidvoch tehotenstvach som na 2.den po oplodneni mala presne take priznaky ako opisujes ...bolo mi tak zvlastne,ze jednoducho som vedela ze ine ako tehotenstvo to nemoze byt..

miriam1983
autor
16. apr 2014

@kazunomiya beriem ho asi rok a pol a som v pohode,len obcas mam stavy,ze sa trasiem,tak to je vraj z tetanie. Ale az teraz mi je akosi nanic. Nechuti mi vobec jest...tak neviem co to. Ale tak hovorim si,ze budem musiet vydrzat...a ty si to vysadila hned?

kazunomiya
16. apr 2014

@miriam1983 az po konzultacii s psychiatrom a to bolo asi v 7tt, ale druhykrat by som necakala a vysadila hned - lenze ja som uz brala polovicne davky tak to nebol problem.

miriam1983
autor
16. apr 2014

@kazunomiya cize 10?

kazunomiya
16. apr 2014
miriam1983
autor
16. apr 2014

@kazunomiya tak ja budem,teda ak,dufat,ze to zvladnem ako ty

kazunomiya
16. apr 2014

@miriam1983 drzim palce! 🙂

aliza
16. apr 2014

@lorela na 3. a 4. den sa nic neuhniezduje 😎

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre