Môžem mať predmenštruačný syndróm počas tehotenstva?

slnieckomyska
12. dec 2015

Absolútne netuším čo somnou je,bolesti mam ako pred mrchou,aj prsia má bolia úplne ako pred ňou...no jej nikde.Dnes mi prvý deň mešká. Ale s testom chcem ešte počkať

ejanjelik
12. dec 2015

Ešte je zavčasu nad niečim polemizovať, mešká ti len jeden deň. Mne sa pred otehotnením pretiahol cyklus z 28 dní na 32-33dní. Bolesti a pocity som mala ako pred mrchou, ale tehotná som bola. Je to hlavne v hlave, ak babätko moc chceš môže ti zblbnúť celý organizmus. Nevylučujem, že môžeš byť tehotná, ale skús sa nejak odreagovať, nemyslieť na to a s testovaním počkať ešte pár dní.

rheuska
12. dec 2015

Prve dva mesiace som mala pernamentny PMS. Az na to, ze po ovulacii som vedela, ze nieco je ine, pretoze ma prsia neprestali boliet. Ja som test kupila v prvy den meskania a robila ho rano druhy den. Uz pekne vysiel pozitivny. Zbytocne polemizovat o tom ci si v tom, alebo nie. Mozes byt prechladnuta, stresovanaa strasne vela je toho preco sa ti menzes moze zpozdit. Takze ak to chces vediet urob si test ak nie tak sa nad tym nezamyslaj.

simonkazga
12. dec 2015

sprav si konečne test namiesto spamovania

slnieckomyska
autor
13. dec 2015

@simonkazga Kto spamuje? Dnes mi ešte len druhý deň mešká chcem počkať do pondelka a zajtra si kúpim a spravím. Myslím že je to tu o tom aby sme si poradili nie?

slnieckomyska
autor
14. dec 2015

Ahojte baby tak dnes som nevydržala a testla sa.Dnes je druhý deň čo mi mešká Mrcha,ale podľa tej slabej čiarky by možno bolo možné že k oplodneniu došlo neskôr. Čo si o tom myslite?

termoska15
14. dec 2015

@slnieckomyska vyzera to ako duch...🙂 pockaj este par dni a sprav si test znova, to uz by mali byt ciarky viditelnejsie 😉

slnieckomyska
autor
14. dec 2015

Veď to spravím si tak za dva dni

slnieckomyska
autor
14. dec 2015

Prosím prosím držte palčeky ja už chcem riadne koľajnice 😀

judita2580
14. dec 2015

Určite si tehotná 🙂

slnieckomyska
autor
14. dec 2015

@judita2580 juditka ďakujem bodaj by si mala pravdu

slnieckomyska
autor
15. dec 2015

Dnes večer som mala dosť veľké bolesti ako pred mrchou..neviem čím to môže byť ale keď sa trošku viac namáham,najmä v práci tak ma boli podbruško aj kríže, až mam pocit ze ma zlomí v nich 🙂 aj žalúdok tak ako na vracanie.Taká slabá sa cítim.Nejem ani také veľké porcie ako som jedavala to sa tiež čudujem. Stále mám taký výtok ťahavy až lepkavej konzistencie priesvitný možno trošku do biela sfarbený ale bez zápachu a nič ma nesvrbi. Unavená som ako kôň aj po malej námahe.Cikat chodím dosť často ale prechladnuta niesom.A čo som nikdy predtým nemala cítim že mi akosi otazeli prsia mam ich tvrdšie,napnuté a vedeli bolia To som nikdy nemala počas celé cyklu ani ako PMS. Vaječníky mi krúti klasika ako pred mrchou no jej nikde. No nič musím počkať do stredy alebo štvrtku spravím druhý test ak nepríde ta neželana mrcha ☹

eliska1986
24. dec 2015

@slnieckomyska ahoj ako si dopadla,mrcha prisla alebo si dala priatelovi-manzelovi krasny darcek Kolajnicky?

slnieckomyska
autor
25. dec 2015

Presne tal pod stromček som mu dopriala darček ktorý si ale rozbalí neskôr

eliska1986
25. dec 2015

Gratulujem🙂

judita2580
25. dec 2015

Gratulujem 💜

slnieckomyska
autor
26. dec 2015

@eliska1986
@judita2580
Ďakujem babulky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre