Ahojte, pred cca 3 týžd. sme mali pohlavný styk s manželom, bohužiaľ nám roztrhol kondóm, po hodinu som si dala escapelle tabletky. MS som nedostala takže dneska som urobila test ktorý bol pozitivny. Predtým som nikdy neužívala escapelle, poraďte mi môže byť ten test pozitivny aj od escapelle kvoli tomu lebo tabletka obsahuje aj hormóny alebo som určite tehotná. Zajtra idem ku doktorovi ale som veľmi nervozna natoľko mame doma 2 deti menší ma len 2 roky, popri hodím na vysokú aj pracujem. Prosím vás baby poraďte mi.
@martikabrindzak ale zalezi od toho aky test si robila. Ak si robila pepino test, tak tie teraz poslednu dobu ukazuju falosne ciarky aj ked baby nie su tehotne.
Na teste sú koľajnice alebo slabucka čiarka? Keby si ešte skusila test?
@klarissa25 normálne sú 2 čiarky, cez deň som urobila lebo už som nevydržala do rána ihneď 2 robila a obi 2 boli pozitivne
@tessa2299 nebolo to pepino
@martikabrindzak poznám ženu čo aj napriek tejto tabletke ma už 3 ročného synčeka…podľa mňa si tehotná
Urcite si tehotna, ked mas pozitivny test. Escapelle blokuje dalsiu ovulaciu, ale nie taku, kde uz vajicko doslova skocene vo vajcovode a trafili ste do cierneho... kazdopadne velka sanca mat chlapca 😂 Poznam tu na konovi par takych deti za tie roky, prasknuty kondom mimo plodnych dni, tabletka po a aj tak tehu, proste niekedy to tak ma byt... v podstate zavidim, nam sa uz skoro rok nedari 🙄
@paulahr nechápem to, mala som aj antikoncepciu pharmatex čipky lebo tabletky nemôžem, mam štítnu žľazu a p.doktor neodporucal
@martikabrindzak daj sem foto testov - este sa dost casto stava, ze zeny kupia ovulacny test namiesto tehotenskeho
@veronikaszabova už som vyhodila ale ten isty som kúpila
@martikabrindzak tak teda gratulujem 🙂
Mne escalpele nezabralo 🤷
@anjelicek26 ja mám z takého dievča 🙃
@veronikaszabova prečo gratulujete, keď pani očividne to dieťa nechce? Necítite sa blbo?
@martikabrindzak , prosím, ako to nakoniec dopadlo?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@martikabrindzak podla mna si tehotna